Allt om betting bonusar

Bonus betting kallas det när du som ny kund får en bonus i form av en extra slant att spela på odds för. Denna bonus kan även kallas för sportsbetting bonus, odds bonus eller betting bonus. Som du själv kan se i tabellen lite längre ner på denna sida så kommer denna betting bonus i olika former. Det kan kan till exempel röra sig om en bonus där spelbolaget ger dig ett så kallat gratisspel eller ett bonusspel för en viss summa. Det kan också vara så att spelbolaget multiplicerar oddset på ditt första spel eller erbjuder ett riskfritt första spel där du får tillbaka insatsen om du skulle förlora.

En annan typ av välkomstbonus är gratis bonus utan insättning, vilket är precis vad det låter som – en gratisbonus du som ny kund får ta del av utan att ens behöva göra en insättning. Allt du behöver gör för att ta del av en bonus utan krav på insättning är att registrera dig på spelsajten. I följande tabell listar vi bonus spelbolag och deras olika utbud av välkomsterbjudanden. Titta igenom tabellen och ta del av det bästa betting bonus-erbjudandet idag!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Välkomstbonus

Vad är en välkomstbonus? Betting bonus, sportssbetting bonus och odds bonus är alla tre olika namn på en och samma företeelse – en bonus du som spelare har möjlighet att ta del av som ny kund på en spelsajt. Det finns ett antal olika typer av välkomstbonusar, där de tre vanligaste är insättningsbonus, välkomstbonus utan insättning och riskfritt spel, vilka du kan läsa mer om längre ner. En annan typ av välkomstbonus är förhöjt odds, vilket betyder att spelsajten ger dig ett högre odds på ditt första spel genom att multiplicera oddset. I tabellen ovan hittar du sportsbetting bonusar från flera olika bonus spelbolag. Jämför gärna dessa och välj sedan den betting bonus du gillar bäst! Har du svårt att bestämma dig för bara en välkomstbonus? Då kan du ta del av flera välkomsterbjudanden genom att registrera dig hos flera bonus spelbolag.

Insättningsbonus odds

En insättningsbonus är den välkomstbonus som du kan ta del av när du gör din första insättning. Spelbolaget matchar då din allra första insättning med en bestämd procentsats upp till ett specifikt belopp. En vanlig insättningsbonus är 100 procent upp till 1 000 kronor, vilket i sådana fall betyder att du får en extra tusenlapp att spela för om du sätter in en tusenlapp. Men både procentsatsen och det maximala beloppet varierar så titta i tabellen och jämför de olika erbjudandena för att se vad som gäller.

Fördelen med en insättningsbonus är att du ofta får en större summa att spela för och därmed också en större potentiell vinstsumma. Hos vissa spelsajter behöver du inte göra någonting för att ta del av bonusen när du har gjort din första insättning medan du hos andra spelsajter behöver göra anspråk på din bonus. Läs om vad som gäller i villkoren för erbjudandet.

Gratisbonus

En gratisbonus är en välkomstbonus du som ny kund kan få genom att registrera dig som ny kund, någon ytterligare motprestation krävs inte för att ta del av denna bonus. Gratis bonus utan insättning, så kallad no deposit bonus, kräver nämligen inte att du som spelare gör någon insättning utan så fort du har registrerat dig så får du tillgång till din gratisbonus. Fördelen med denna typ av välkomstbonus är att du inte behöver göra någon insättning för att ta del av bonusen.

Riskfritt spel

Ett riskfritt spel innebär att spelbolaget erbjuder sig att betala tillbaka insatsen om du skulle förlora på ditt första spel. Om du istället skulle vinna får du precis som vanligt inkassera vinsten. Fördelen med den här typen av välkomstbonus är att du har möjligheten att chansa lite mer än vad du kanske annars hade vågat, eftersom du ändå får tillbaka insatsen om du skulle förlora på spelet. Precis som de andra typerna av välkomsbonusar kan det riskfria spelet omfattas av ett omsättningskrav.

Villkor & krav för bonusar

Ofta är välkomstbonusen kopplad till ett omsättningskrav. Det innebär att du måste omsätta bonusbeloppet ett förutbestämt antal gånger innan du kan göra ett uttag från spelkontot. Så fort du har uppfyllt omsättningskravet kan du ta ut din eventuella vinst om du så önskar. Det kan också finnas ett så kallat minimiodds – ett lägsta odds du tillåts spela på för att ditt spel ska räknas mot omsättningskravet. Omsättningskravet kan också ha en giltighetstid, det vill säga att kravet måste uppfyllas inom till exempel sju dagar. Vilket eventuellt omsättningskrav och minimiodds samt vilken giltighetstid för bonusen som gäller framgår i villkoren för respektive erbjudande.

Detta omsättningskrav är någonting du bör ta i beaktande när du bestämmer dig för vilket erbjudande du ska välja. Ett högre bonusbelopp är nämligen ofta förenat med ett högre omsättningskrav och då kan det faktiskt löna sig att välja ett erbjudande med ett lägre omsättningskrav. Om du däremot tror att du kan uppfylla det högre omsättningskravet kan det vara det bästa erbjudandet för dig, det beror helt och hållet på vilken typ av spelare du är och vilken risk du är beredd att ta i jakten på de stora vinsterna. Jämför bonuserbjudandena och välj det som passar din spelstil bäst!

Bonus & spel i mobilen

Allt fler människor surfar idag via mobilen och det är förstås någonting som spelbolagen har tagit till fasta på. Många spelbolag erbjuder möjligheten att spela i mobilen via en mobil spelsajt eller en app för iPhone och Android. Du använder samma inloggningsuppgifter som på den ordinarie spelsajten och kan ta del av samma, eller i stort sett samma, utbud av spelmöjligheter som på desktopversionen av spelsajten. En del spelbolag erbjuder också särskilda bonusar för mobilspelare.

Om du är på språng eller bortrest, eller av annan anledning saknar tillgång till en dator, så passar det utmärkt att kunna spela i mobilen eller i en tablet. Oavsett om du använder en mobil eller en tablet, en Android eller en iPhone, kan du spela på odds i mobilen. Du kanske rent av befinner dig på läktaren och vill kunna spela på den match du just nu tittar på, via din mobil eller tablet. Eller så kanske du följer den match du vill spela på hemma från TV-soffan. Med odds i mobilen kan du spela på odds precis när det passar dig, var du än befinner dig!