Bästa betting tipsen för Hearthstone

Hearthstone är ett fängslande samlarkortspel som ingår i spelserien Warcraft, utvecklat av Blizzard Entertainment.  Hearthstone har sedan mars 2014 mer än tio miljoner registrerade spelkonton världen över, så gå med du också i detta förtrollande onlinespel. Hearthstone kan spelas på både Mac och Microsoft Windows likväl som på iphones och androidsmartphones. Att betta på Hearthstone är populärt och vinstpotten ökar. När spelets första VM gick år 2014 låg prispotten på 100 000 USD för förstaplatsen.

Betta på Hearthstone

Att betta på Hearthstone ger varje spelare lite extra krydda och något mer att samtala kring. Man rycks med i spelkänslan och kanske lägger lite extra engagemang i alla spännande happenings och tuffa matchavslut och det blir roligare att följa matcherna live. Att satsa pengar på Hearthstone ökar spänningen, och att vara insatt i spelet ökar så klart vinstchanserna. En av de absolut största betting-typerna på Hearthstone är ”Tournament outright”-bettet. Detta bet går ut på att du bettar pengar på den spelare du tror kommer att vinna hela turneringen. På grund av att turneringarna ofta är stora är oddsen rätt höga. Man kan även betta på individuella matcher. Dock är oddsen inte lika höga när till exempel en storspelare möter en nybörjare. I större turneringar kan man också betta på hur långt en viss spelare avancerar sig. Dessa typer av bets hittar du oftast bara på spelare med stort anseende eller rykte. Man kan också betta på om den specifika spelaren tar sig till kvartsfinal, semifinal och final, eller om spelaren åker ut redan innan.

Hur du spelar Hearthstone

Hearthstone går ut på att spela turbaserade matcher via Blizzards egna Battle.net-plattform. Varje match spelas mellan två motståndare, och matcherna är turbaserade. Varje spelare använder sina turer åt att spela kort från sin egen hand. Olika kort frammanar olika kommandon, till exempel att rusta upp sig med olika vapen, framkalla en trollformel eller locka fram minions som strider i spelarens ställe. Varje spelare börjar med en samling basic cards men genom att satsa pengar på Hearthstone kan man få mer kraftfulla och sällsynta kort genom att köpa kortpaket eller få kort som belöning för att man tävlat i Arenan. Inträde till Arenan, och kortpaket, kan köpas med guld som är spelets valuta. Spelaren väljer att låta sig representeras av en hjälte (som självklart är en viktig karaktär från Warcraft-världen) ur nio olika klasser, allt från Priest till Warrior. Rankingen i spelet spelar roll. Man börjar på ranking 25 och får jobba sig upp till högre ranking. Man klättrar i ranking genom att spela matcher, där varje vinst i en match ger en guldstjärna. De olika rankingstegen mellan 25 och 1 kräver olika många guldstjärnor. Spelaren vinner när den har fått ner motståndarens liv till noll.

Bästa tipsen och strategierna

Bäst odds och därmed bäst cash-back finner man i större turneringar. Dock kan det ändå vara en god idé att betta på mindre matcher även om oddsen är lägre eftersom man sätter sig in i spelet och spelarna och chansen att vinna är högre efter som du i en match har en 50% chans till vinst. Betting är ju däremot bättre i turneringar och lite mer spännande. En annan god idé kan vara att börja betta på sajter som erbjuder bonusar. Betway erbjuder en 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kronor hos Betway får du alltså 1000 kronor extra i bonus att spela för. Ka-ching! Kom också ihåg att statistik och kunskap om spelet och spelarna är a och o. Med statistik kan du lättare avgöra om det är mer fördelaktigt att betta på enskilda spelare eller på hela lag genom säsongerna. Beroende på dagsformen hos spelaren respektive laget kan deras prestation skilja sig från dag till dag. Håll koll på deras tidigare prestationer och för gärna statistik så att du lättare fattar goda betting-beslut.

Budget och planering

En bra regel att komma ihåg är att som max satsa mellan 2-5% av sin spelkassa på matcher och events. Eftersom det aldrig finns några garanterat säkra spel så bör man som seriös bettare alltså inte satsa mer än högst 5% av sin spelkassa eftersom man annars löper stor risk att göra stora förluster om man regelbundet satsar mer än 5% av sin spelkassa. Med tiden växer förhoppningsvis ditt spelkonto och genom att satsa så pass lite av din budget krävs det mycket för att du ska gå bankrutt.

Satsa pengar på Hearthstone

Hearthstone skiljer sig lite från andra esporter men grundläggande principer är mestadels de samma. Med hårt arbete, ett analytiskt sinne och fokus på de rätta parametrarna kan du bli en vinnande Hearthstone-bettare. Men innan du börjar betta, börja med den bookmaker som passar din nuvarande situation. Om du är nybörjare, starta med att kolla igenom de olika bonusarna som erbjuds av bookmakern. Betway erbjuder en av de bästa bonusarna men PinnacleSports erbjuder oftast de bästa oddsen. EGB är en bubblare som också erbjuder betting på Hearthstone. Med en grym insättningsbonus på 100% upp till $600 gör sig EGB till en hård konkurrent till övriga bettingsajter.

Populära matcher & turneringar med odds

På EGB finner man konstant aktuella Hearthstone-matcher med odds. Du hittar dagsaktuella och kommande matcher med information om matchen, spelarna, akutella odds, draws och vilket event matcherna spelas i. EGB uppdaterar hela tiden sajten med nyheter så det här är en favoritsida att kolla in med jämna mellanrum. Dessutom erbjuder EGB en av de bästa insättningsbonusarna som finns på marknaden och sticker därför ut på marknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *