Betting på eSport Heroes of the Storm

Heroes of the Storm, HOTS, har snabbt blivit ett av de mest populära spelen för multiplayer spel online, och klättrar därför även snabbt upp bland spelportalerna för betting. Betting på Heroes of the Storm har snabbt blivit en favorit bredvid League of Legends, Counter Strike, Dota 2 och Starcraft. Heroes of the Storm är baserat på tidigare spel av Blizzard, och många av deras ikoniska karaktärer från tidigare spel är med. Det du kommer att betta på är matcher mellan lag som vardera har fem spelare. Du kan lägga ett bet på HOTS redan idag, gå in på någon av våra spelportaler nedan och ta del av bäst odds på Heroes of the Storm idag!

Hur bettar man på Heroes of the Storm

Det finns åtskilliga varianter av att betta på HOTS. Trots att spelet är relativt nytt, har det redan kommit ett antal stora turneringar och ligor där du kan lägga ditt bet. Bland de största turneringarna finner du HOTS Gold Series samt Heroes of the Storm World Championship. Beroende av vilken spelportal du vänder dig till, samt vilken turnering eller liga som pågår just nu, kommer utbudet av odds och betting på HOTS skilja sig, men du kommer alltid hitta bäst odds på HOTS här. Det absolut vanligaste bettet är på vilket lag som vinner den specifika matchen. Precis som i andra sporter kommer oddsen för respektive lag avgöra din potentiella vinst. Heroes of the Storm består av ett antal olika kartor som lagen kommer att mötas på.

Hos våra spelportaler har du självfallet möjlighet att spela på alla kartor. Då de respektive lagen är olika bra på olika kartor, kan det vara en bra möjlighet för dig att hitta potential att vinna på ett lag med högt odds. Förutom att spela på en specifik match går det att betta på vilket eller vilka lag som kommer att nå final, samt vinna, i en specifik turnering av HOTS. Heroes of the Storm startar ofta i gruppspel, som sedan går vidare till ett slutspel med kvartsfinaler, semifinaler och final. I dessa fall finns det bra möjligheter för dig som spelare att lägga ett bet delvis på gruppsegrare, men även på vilka som kommer att ta sig vidare till respektive nivå i slutspelet.

Bästa tips & strategier

För att maximera vinstmöjligheten för dig som spelare, när du gör ett bet på HOTS, är att göra research om varje lag och spelare på individuell basis. Då Heroes of the Storm grundar sig på lagspel, kan förändringar ske från vecka till vecka. Om ett lag exempelvis har förändrat sin laguppställning kan samarbetet och synkroniseringen mellan lagmedlemmarna förändras mycket, vilket absolut kan påverka utgången av en match. Det finns många källor på internet var du kan hitta aktuell information om lag, spelare och övrig information kring HOTS. För att maximera möjligheten att hitta potentiella underdogs med segervittring kan du använda dig av streaming tjänster, såsom exempelvis twich.tv, för att se hur lag och spelare sköter sig i lägre ligor.

För dig som bettingspelare finns det en optimal möjlighet att redan här se tendenser till vilket eller vilka lag som kommer vara några att räkna med i framtiden. På deras väg upp till eliten kommer du då ha möjlighet att lägga någorlunda säkra bet på HOTS-lag med höga odds. Då spel som Heroes of the Storm uppdateras kontinuerligt, till följd av eventuella buggar och liknande, finns även här en möjlighet för dig att betta på underdogs. Storfavoriterna i HOTS är ofta lag som spelat länge tillsammans och kan kartorna utan och innan. Vid en förändring i spelet kan detta övertag jämnas ut snabbt, och därmed har en underdog bättre möjlighet att vinna – trots att de enligt statistiken kan anses vara mycket sämre.

Budget & planering

Vi vill att din betting på Heroes of the Storm skall bli så lukrativ som möjligt. Genom att läsa våra tips och strategier ovan har du förhoppningsvis fått hjälp med detta. Tänk på att planera din betting på HOTS så mycket som möjligt. Om en större turnering skall ske om ett fåtal veckor, bör du så tidigt som möjligt börja med research inför denna. Se över vilka lag som skall mötas, och leta upp statistik på hur dessa lag har klarat sig tidigare när de mötts. Precis som i andra sporter har vissa lag svårare för andra, även om de enligt statistiken inte borde ha det. Genom att göra tidig research kommer du även att ha möjlighet att se vilka matcher som kan tänkas ge dig perfekta möjligheter att spela på en underdog med högt odds. Vi vill även rekommendera att du som skall lägga bets på HOTS har en dedikerad budget för detta. Hur rutinerad spelare du än är, och hur säker en match än kan tyckas vara, finns det risk för förlust.

Populära turneringar med odds

När du skall börja med betting på Heroes of the Storm, finns det några turneringar du kommer springa på fort hos våra spelportaler. Tänk alltid på att jämföra olika spelportaler för att få bäst odds på HOTS. Några av de mest kända turneringarna och ligorna i Heroes of the Storm är: Heroes of the Storm World Championship – Det officiella mästerskapet för HOTS, som börjar med ett antal öppna turneringar över hela världen på lokal och sedan nationell nivå. Segrarna får dessa nivåer går sedan vidare till världsmästerskapet. Gold series – En liga som finns till många av spelutvecklaren Blizzard’s spel, och nu även kommit till HOTS under namnet Gold Series Heroes League MSI Masters Gaming Arena – Ett av världens största evenemang inom genren, där Heroes of the Storm har fått en egen turnering. Samtliga av dessa turneringar kommer du som vill betta på HOTS ha möjlighet att spela på. För att du skall veta vart du vill göra din Heroes of the Storm betting kan du nedan se de spelportaler som ger dig HOTS bästa odds. Gör ditt Heroes of the Storm bet idag och ta samtidigt del av en fantastiskt bra välkomstbonus från våra spelportaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *