Bästa speltipsen på Starcraft 2

Starcraft 2 är uppföljaren till det ursprungliga Starcraft-spelet. Starcraft släpptes 1998 och blev snabbt populärt över hela världen. Uppföljaren, Starcraft 2, släpptes 2010 och är ett strategispel i en Science Fiction-värld som spelas i realtid. Idag finns många onlineturneringar och Starcraft 2 betting är en av de vanligaste inom esport. I Sydkorea är spelet som absolut störst, och kallas där för ett nationellt tidsfördriv bland sina invånare som både spelar och lägger bet på Starcraft 2 i en strid ström.

Satsa pengar på Starcraft 2

Det finns goda möjligheter för dig att satsa pengar genom betting på Starcraft 2. Många av våra spelportaler ger dig massor av turneringar och matcher i Starcraft 2 att spela på. Beroende av vilken spelportal du använder dig av, samt vilken turnering det är i nuläget, kommer utbudet att skilja sig åt. Se runt bland våra olika spelportaler för att hitta absolut bäst odds och spelutbud för den turnering Starcraft 2 du vill betta på.

Hur bettar man på Starcraft 2

Att lägga bet på Starcraft 2 kretsar vanligtvis runt en turnering eller ett specifikt evenemang. Du kan betta på vinnaren, men du kan också lägga ett bet på vem som kommer att nå semifinal eller kvartsfinal. Vid större turneringar utökas antal olika bet på spelet och det går då även att betta på ett antal andra underhållande spel. Exempelvis från vilket land vinnaren kommer ifrån, eller hur långt exempelvis koreanerna kommer att komma i turneringen. I vissa turneringar, främst de mindre, finns det ofta en oerhört stor favorit, som till största sannolikhet kommmer att vinna. I dessa fall erbjuds ofta betting på Starcraft 2 utan denna favorit i ekvationen. Du får då satsa på denna turnering baserat på en teoretisk frånvaro av denna storfavorit.

Bästa tips & strategier

Starcraft 2 består av tre spelbara raser, Terran, Protoss och Zerg. De som spelar kan välja någon av dessa att spela med. Även om de tre olika raserna skiljer sig åt något, är det ingen som har en specifik fördel mot någon annan. Det viktiga är hur bra spelarna är på att använda sig av de specifika funktionerna respektive ras har. De spelare eller lag som är bäst på att utnyttja respektive funktioner för varje ras, samt att kunna samarbeta optimalt mellan de olika raserna är de som har bäst möjlighet att lyckas. Således är det dem du skall försöka betta på. Det är här din standardkunskap om betting kommer in i bilden. Som många andra spel och sporter du kan betta på har även Starcraft 2 små marginaler och det finns inga säkra bet. Det kommer inte gå att satsa på storfavoriten och dess låga odds hur många gånger som helst i rad, för denna kommer till slut förlora. Samtidigt har du inte lyckats vinna särskilt mycket pengar till följd av de låga oddset. För att ha möjlighet att bli en riktig vinnare på din betting på Starcraft 2, måste du förutspå vilken underdog som kan vara i toppform. För att hitta möjlighet att betta på en underdog i Starcraft är det viktigt att du som spelare följer med i vad som händer.

En storspelare kan tappa sitt försprång genom att det exempelvis sker en viss förändring i spelets uppbyggnad. Om du vill betta på Starcraft 2, kan detta vara något att hålla uppsikt över. När en förändring sker i spelet, desto högre sannolikhet att en underdog kan ta sig upp och vinna. En annan strategi på Starcraft 2 betting är att se på hur tidigare matcher gått mellan specifika spelare och lag. Denna information går att hitta på olika informationssidor om Starcraft 2. Precis som i andra sporter kan vissa spelare och lag ha enklare för ett visst motstånd, även om det på pappret visar på annat.

Budget & planering

Då Starcraft 2, precis som många andra sporter och esporter, kan förändras fort i vem som är storfavorit och vem som är underdogs på uppgång, måste du konstant ha en bra inblick i världen av Starcraft 2. Genom att göra research och se vilka spelare och lag som verkar vara i bäst form i nuläget, har du självfallet bäst sannolikhet att göra säkra bets på Starcraft 2. Använd alltid en dedikerad budget för din betting på Starcraft 2. Det finns inga säkra pengar att tjäna, varför du måste vara beredd att förlora. Däremot, med rätt planering och research, har du en optimal möjlighet att kunna vinna stora pengar på Starcraft 2. Spelet är i ständig rörelse, och viss förändring av spelet och banorna sker då och då, vilket kan generera i en förändring av vilka som kommer klara sig bäst i spelet.

Dessutom är det viktigt att du inte bettar på Starcraft 2 så fort du ser att en match finns tillgänglig. Självfallet kan detta vara ett roligt tidsfördriv, framförallt när du samtidigt kan beskåda en live streaming av Starcraft 2-spelet. Men ur en ekonomisk synvinkel är det farligt att spela på alla matcher, då detta garanterat innebär att du inte haft möjlighet att göra den research och sett över formkurvan för olika lag och spelare. I dessa fall är det bättre att du väntar en omgång, och siktar in dig på nästa turnering. Då kommer du ha mycket bättre möjlighet att vinna stora pengar genom betting på Starcraft 2.

Populära turneringar med odds

Starcraft 2 var ett av de mest framträdande inslagen i de berömda World Cyber Games, vilket var ett årligt evenemang som hölls i Sydkorea från år 2000 till år 2013. Detta evenemang lockade det bästa av det bästa i hela spelbranschen. Även om det var många spel som var med under denna tävling, var Starcraft 2 ett av de som absolut stod ut mest. Idag har World Cyber Games bytt skepnad till World Cyber Arena och fortfarande är Starcraft 2 ett av de största spelen. En annan av de största turneringarna idag är  Global Starcraft 2 League, som är en gemensam satsning av GOMeXp och Blizzard Entertainment. Starcraft 2 har också varit representerat vid Major League Gaming-evenemanget som hålls varje år i USA, samt på Dreamhack. När denna turnering går av stapeln varje år har du oerhört bra möjligheter att betta på Starcraft 2. Våra spelportaler kommer att ha uppdaterat sina spel inför detta, och du kommer kunna betta på vinnare av hela turneringen, vinnare av olika matcher och mycket mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *