Tips för spel på Handboll

Handboll är en av de största sporterna i Sverige och betting på handboll är väldigt vanligt. Inte minst i samband med EM och VM där svenska landslaget oftast tillhör storfavoriterna och alla svenskar sitter bänkade framför TV:n. Handboll har även en plats i de olympiska spelen, vilket bidrar ytterligare till dess popularitet. Handboll kom till i slutet av 1800-talet i Danmark, och idag är många av de närliggande länderna några av de absolut bästa nationerna. Att spela på odds på handboll är spännande, och de målrika matcherna och böljande spelet kommer garanterat ge dig nagelbitande timmar framöver. Några av våra mest populära bettingsajter ger dig möjlighet att betta på handboll, och du har möjlighet att spela på allt från de största turneringarna till seriespel för både herrar och damer i flera olika länder. Är du intresserad av odds på handboll, då har du hittat rätt! Här ger vi dig de bästa spelportalerna för handboll’s odds och de som ger dig live betting på handboll. Spela genom något av de spelbolag vi samarbetar med och ta del av deras välkomstbonus innan du sätter igång.

Spela på VM, EM och andra evenemang

Vi har samlat några av Sveriges absoluta bästa spelportaler för dig som är intresserad av odds på handboll. Många av dessa erbjuder både live betting och live streaming av matcherna. Intresset för EHF Champions League i handboll har vuxit något oerhört de senaste åren och tillsammans med VM och EM är detta de mest populära turneringarna att spela på. Dessutom finns det ett antal ligor världen över som våra spelbolag erbjuder odds på. Även handboll på damsidan har vuxit väldigt mycket de senaste åren, vilket självfallet bidrar ytterligare till det ökande intresset, samt ger dig som spelare ännu fler matcher att ta del av och betta på under hela året. På samma sätt som många andra sporter på spelportaler online, har du möjlighet att satsa pengar på matchresultatet, men även på andra delar.

Olika spelformer & matcher

1X2-Bet

Som nämnts, så har du självfallet möjlighet att satsa på utgången av en specifik match. Detta kan dock bettas på några olika sätt. Du kan spela på vem som vinner matchen, ett så kallat 1X2-bet. Dessa bet sätts ofta i system med andra matcher, så att du spelar på ett antal handbollsmatcher under samma omgång. Då oddset för att en match skall gå in, inte är så högt, är det ofta förmånligt att satsa på flera matcher och bygga ett så kallat system för dina satsningar. Detta kommer resultera i en väldigt mycket högre vinstsumma när samtliga matcher går in. Men, självfallet måste då alla matcher stämma överens med ditt bet, annars förlorar du hela insatsen.

Över eller Under

Ett annat väldigt underhållande sätt att betta på handboll, är att spela på ett visst antal mål i en match. Denna möjlighet till spel resulterar i att du kan bli underhållen av en match, även om det inte är lag som du egentligen väljer att följa. Du kan då exempelvis betta på över eller under 49,5 mål eller liknande under en match. Detta kommer garanterat ge dig en härlig adrenalinkick och hoppas på två lag med målgörare i toppform, respektive svagare målvaktsinsatser.

VM, EM & EHF Champions League

Det finns även redan nu möjlighet att satsa på vem som kommer stå som vinnare i Handbolls-EM, som går av stapeln i Januari. VM är också ett självklart evenemang att spela på, precis som den återkommande EHC Champions league som är den största gemensamma ligan för europeiska handbollslag.

Övrigt – Halvlek, straff, foul

Förutom detta finns det självfallet ett stort antal andra spelformer för betting på handboll med allt från vinnare i halvlek, hur många straff per match eller hur många foul som kommer bli.

Bästa tips & strategier för handboll

Handboll är en sport där du självfallet kan betta på storfavoriterna, och därigenom inte riskera allt för mycket. Samtidigt kommer det vara svårt att vinna mycket pengar om du inte bygger system av resultat på flera matcher, alternativt bettar på vissa lag med höga odds. Gör alltid research före matcher, och följ hur lagen i exempelvis Svenska Elitserien i handboll spelat de senaste matcherna. I VM och OS finns det alltid stora möjligheter för skrällar, då nya stora handbolls-nationer börjar sakta men säkert komma fram. Exempelvis vann Qatar silver i senaste VM, vilket garanterat någon som bettade på handboll vann mycket pengar på.

Information är nyckeln till framgång

Då det finns många olika spelformer inom handboll, finns det precis lika många strategier. Exempelvis är det självfallet viktigt att se över vilka spelare som är med i respektive lags uppställning om du skall betta på hur många mål som görs under en match. Är de största målgörarna borta? Är några av de centrala figurerna i lagens backlinje borta? Är en av lagens målvakter skadade? Små, viktiga indikationer som kan visa på möjligheter, eller svårigheter, för att det skall bli många mål gjorda under en handbollsmatch.

Budget & planering för handboll

Det är oerhört viktigt att du som spelare alltid har en viss budget för ditt spelande. De flesta spelare har en bra avvägning av vad de kan tänkas satsa varje vecka, månad eller dylikt. Det är oerhört roligt att betta på handbolls odds, och matcherna blir ännu mer spännande när du har satsat pengar på det. Emellertid skall man välja vilka matcher som faktiskt kan vara värda att spela på, och varje omgång kanske inte har de optimala matcherna att spela på odds. Om du inte hunnit göra din research och inte ser några matcher du känner dig säker på vad du skall spela på, bör du stå över en omgång. Detta ger dig istället möjlighet att lägga mer tid inför nästa omgång, se över vilka spelare som är friska, hur lagets form ser ut att vara i nuläget och vad motståndarlagets fördelar respektive nackdelar är.

Populära handbollsturneringar med odds

Förutom de största ligorna i handboll, vilka du hittar i bland annat Tyskland, Sverige, Frankrike, Spanien och Ungern, så är det de stora turneringarna som är det mest populära att såväl se på som att betta på. Handboll har sin största turnering, VM, som går av stapeln på ojämna år, det vill säga 2013, 2015, 2017 och så vidare. De senaste åren har tyvärr inte det Svenska landslaget kvalificerat sig särskilt bra i denna turnering men 2011, när VM även hölls i Sverige, kom de till Semifinal. Självfallet skall du också betta på handboll när det är OS. Senast, år 2012, kom Sverige till final där de förlorade med uddamålet mot Frankrike. När det är dags för OS kommer våra spelportaler garanterat ge dig de bästa oddsen för handboll! Registrera dig hos någon av dessa idag, och ta direkt del av en välkomstbonus och börja betta på handboll idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *