Betting tipsen på ishockey

En av de mest populära sporterna att utöva i Sverige är självfallet också en av de mest populära sporterna att betta på – Ishockey! Då det svenska landslaget, Tre Kronor, varit otroligt framgångsrika under en längre tid sitter det svenska folket bänkade när det är dags för VM och OS. Förutom detta är SHL (tidigare Elitserien) oerhört uppskattat bland sin publik och varje vecka sitter tusentals människor bänkade, live och framför tv:n, för att heja fram sitt favoritlag. Tillsammans med det utökade TV-utbudet samt diverse olika streaming tjänster har även nordamerikanska NHL och ryska KHL blivit mer och mer populärt att att se på. Alla turneringar och ligor nämnda ovan finns det självklart möjlighet att betta på. Nedan listar vi några av de bästa spelportalerna för att spela på ishockey. De som ger bäst odds, har live betting på hockey, bäst utbud av hockeymatcher och andra viktiga parametrar har bidragit till den lista vi ger er. Att bara se på ishockey är rafflande som det är, men genom att betta på hockey samtidigt som du ser matchen förhöjer du njutningsgraden ytterligare en nivå. Ta chansen idag och spela på ditt favoritlag!

Hur man bettar på ishockey

Att betta på ishockey är väldigt enkelt då de flesta spelportaler erbjuder möjligheten. Samtliga spelbolag vi har ett samarbete med erbjuder ishockey odds på ett eller annat sätt. Däremot skiljer sig utbudet en del åt. De spelbolag som erbjuder live betting på hockey utökar mängden odds-spel något oerhört. Att testa live betting på hockey är väldigt underhållande och möjligheten att vinna snabba pengar ökar i jämförelse med om du spelar på vanligt odds på ishockey. Live betting på hockey innehåller moment som ”vilket lag får nästa utvisning?”, ”vilken spelare gör nästa mål?” och liknande bets. Detta sätt att spela på bidrar till att du verkligen får vara ett med matchen och ditt favoritlag. Vanligt odds på ishockey ger dig dock möjlighet till många sorters betting i sig. Självfallet kan du spela på vilket lag som kommer att vinna en match, men det finns även mer övergripande odds. Exempelvis erbjuder vissa spelportaler möjlighet att betta på vilken hockeyspelare som kommer att göra flest poäng under en säsong, vilken spelare som kommer vinna pris som bästa back, och mycket, mycket annat.

Olika spel & bettingformer

Du har ett antal olika varianter att spela på när det kommer till ishockey, och självfallet även beroende av vilket utbud respektive spelbolag erbjuder. I alla de stora ligorna, NHL, KHL och SHL, har du möjlighet att varje vecka betta på de lag du tror skall vinna. Det går även att göra större system där du väljer ett antal lag som gemensamt måste vinna sina matcher för att ditt tips skall gå in. Detta multiplicerar oddset och ger möjlighet till att göra mycket större vinster. Men det innebär såklart även större risker, då ett lags dåliga match kan förstöra för hela ditt betting-system. Det finns även mer övergripande sätt att spela odds på ishockey, som att redan under grundserien betta på vilken lag i NHL som kommer att vinna Stanley Cup. Dessutom finns det på vissa spelportaler andra, roliga sätt att spela på ishockey. Där kan du hitta varianter som vilken spelare som kommer att vinna pris för bästa back, forward och så liknande i NHL. När det kommer till live betting på hockey öppnar det upp sig ytterligare en värld i odds på hockey. När de stora matcherna går av stapeln, främst VM och OS, kan du på vissa spelportaler som erbjuder live betting spela direkt under matchen. Här finns det massor av roliga varianter såsom vilket lag som kommer att göra nästa mål, vilken spelare som kommer att göra nästa mål, vilket lag som får nästa utvisning och massor av andra roliga sätt att spela på ishockey.

Bästa tips & strategier på ishockey

Det är väldigt naturligt att man alltid vill spela på sitt favoritlag, och självfallet då att de skall vinna varje match. Det är självfallet helt okej att göra, och förhoppningsvis håller du på ett lag som är väldigt duktigt och ständigt vinner sina matcher. Dock är det mer hjärta än hjärna som bidrar till detta slags spelande, vilket inte alltid är särskilt lukrativt. Som i alla andra sporter du bettar på måste man göra lite research och hålla sig uppdaterad om dagsformen för olika lag, hur deras spelschema har varit och hur viktig matchen är för respektive lag. I NHL är det några timmars tidsskillnad vilket kan påverka. Om exempelvis Los Angeles Kings möter New York Rangers är det tre timmars tidsskillnad. Har de inte hunnit acklimatisera sig tillräckligt, och spelar en kvällsmatch vid 19:00, är det som att spela klockan 22:00 för dem. Detta kan självfallet påverka. Beroende på placering i tabellen när det närmar sig slutspel kan vissa matcher vara oerhört viktiga för somliga lag, och mindre viktiga för andra. Om ett lag har spelat ett stort antal matcher de senaste dagarna, medan det andra laget har fått lite mer vilotid, är även detta något du bör ta in i din betting-strategi. Detta kan absolut påverkar hur mycket extra energi ett lag har att sätta in i slutminutrarna av en match.

Budget & planering

Som nämnts ovan finns det två olika sätt att spela på ishockey. Du kan självklart betta på det hockeylag ditt hjärta brinner för, mest som en extra krydda till matchen. Då detta inte är optimalt för att ha möjlighet att vinna mycket pengar, bör du då samtidigt ha en väldigt begränsad budget för detta. Sätt av lite pengar som du absolut kan förlora utan att det kommer påverka ditt liv negativt. Om du däremot spelar mer strategiskt, bland annat genom att använda våra tips här ovan, har du en bättre möjlighet att faktiskt tjäna pengar på ditt odds-spelande. Spela bara på matcher där du hunnit göra research, och stressa inte. Om det är en omgång där du känner dig osäker, hoppa över den, och vänta till nästa. Då hinner du göra mer research och se över vilka lag som har potential att vinna mycket pengar åt dig.

Populära odds på ishockey

Det mest populära oddsen hittar du på samtliga av de spelportaler vi har här på vår webbplats. Självfallet är VM och Junior-VM otroligt populärt att spela på. Förutom detta hittar du SHL, NHL, KHL och ibland även några andra mindre ligor. Tyvärr sker det bara vart fjärde år, men när OS går av stapeln kan du vara säker på att våra spelbolag även levererar de bästa oddsen även på de ishockeymatcherna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *