Spela på Fotbollsmatcher online

Att spela på fotboll är oerhört populärt och vanligt i Sverige. När du spelar på en match så finns det många saker att hålla koll på men det kanske viktigaste av allt är att få bäst fotboll odds. Genom bra odds på fotboll har du chans att vinna mer pengar eftersom din vinst är insatsen multiplicerat med odds. Längre ner kommer vi förklara detta mer utförligt. De vanligaste mästerskapen och ligorna att spela på om du ska betta på fotboll är Champions League, Premier League, Europa Leauge och Allsvenskan men du ska självklart spela på de matcher du har bäst kunskap om. Du kan spela på en eller flera matcher innan avspark eller spela på en match som pågår genom så kallad live betting. Som nybörjare kan det vara bra att avsätta en viss summa pengar för ditt spelande och testa dig fram. Desto mer du spelar och desto mer erfarenhet du skaffar, kan du kanske en dag lyckas försörja dig på ditt spelande. Det finns flera svenskar som är oerhört duktiga och försörjer sig på att betta på fotboll men det krävs oftast lång erfarenhet för att nå dit. Läs vidare för mer information och grundläggande kunskaper inom betting eller ta en titt på tabellen för att hitta marknadens bästa odds och erbjudanden hos dessa spelbolag.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Spela på fotboll

Att spela på fotboll har många namn så som sports betting, odds med mera, men kallas oftast enkelt för betting. Att betta på fotboll behöver varken vara svårt eller dyrt. Det enda du behöver göra är att öppna ett spelkonto hos någon av våra rekommenderade spelbolag och du får direkt tillgång till ett enormt stort utbud av fotbollsmatcher och odds. Att lägga ett spel med 2.5 i odds innebär att om du satsar 100 kr och vinner spelet så vinner du 100 kr * 2.5 = 250 kr. För att bli en vinnande spelare på betting fotboll gäller det att ha stor kunskap om de olika lagen, statistik, matchform med mera. En stor fördel för många svenskar är den breda kunskap de besitter inom just fotboll. Genom att använda den kunskapen och på ett disciplinerat sätt spela med de bästa fotboll oddsen ökar chanserna till att ta hem en riktig storvinst. Som ny spelare rekommenderar vi att ta del av en bonus som gör att du kan utöka din spelkassa eller kanske lägga ett bet som är riskfritt. I tabellen ovan hittar du de bästa erbjudandena just nu så återkom gärna med jämna mellanrum för att helt gratis ta del av de senaste bonusarna och oddsen.

Olika spelsätt när du spelar på fotboll odds

Det finns många olika spel och varianter när det kommer till att betta på fotboll. Här nedan är de vanligaste typerna som du bör känna till om du vill börja spela på fotboll. 1-X-2 är det vanligaste sättet att spela på fotboll. Det innebär att du satsar antingen på att hemmalaget ska vinna (1), att det ska bli oavgjort (X) eller att bortalaget ska vinna (2). Resultat är också en vanlig spelform men innebär att du istället satsar på exakt vilket slutresultat det blir på matchen istället för vinnare. Till exempel kan du satsa på 2-0 till hemmalaget. Fotboll odds för resultat brukar vara avsevärt bättre än 1-X-2 odds. Över eller Under är ännu ett populärt spelsätt. Här handlar det om att gissa hur många mål det blir i en match. Du kan till exempel betta på om det ska bli fler eller färre mål än 1.5 på en match. Blir det noll eller ett mål i matchen vinner du medan du förlorar om det totalt blir 2 mål eller fler i matchen. Vinnare används ofta om du vill spela på en vinnare av till exempel turnering som Champions League eller vinnare av en liga som Allsvenskan. Detta spelsätt är därmed en typ av långtidsspel eftersom det inte är beroende av enskilda matchresultat utan ser på resultat över hela turneringen eller ligasäsongen.

Live Betting

Live betting innebär att du spelar på en match som pågår. Live betting fungerar nästan precis likadant som om du bettar på en match innan matchstart. När du spelar på live betting får du se olika fotboll odds och kan spela de flesta spelformerna beskrivna ovan. Utöver det är det vanligt att spela på vilket lag eller spelare som gör nästa mål. Ett live betting tips är att hålla koll på byten för att se hur matchbilden kan förändras. Byter det lag som ligger under in en vänsterfotad forward i matchens slutskede som får spela mot en högerfotad försvarare finns det goda möjligheter att den forwarden lyckas skapa chanser. Live betting kan du följa antingen via TV:n eller via något av de spelbolag som erbjuder live streaming av fotbollsmatcher. Är du och tittar på fotbollsmatcher på plats så är ett live betting tips att spela i mobilen. På plats har du garanterat den bästa känslan av hur matchen kan komma att utveckla sig. Många som försörjer sig på betting idag spelar nästan uteslutande live betting på fotboll.

Betta på fotboll - turneringar eller ligor

Det finns ett stort antal ligor och turneringar att välja mellan och du ska självklart spela på de matcher där du har mest kunskap och tro om hur matcherna kan komma att utveckla sig. För de flesta svenskar så är favoritmatcherna Champions League. Det är här som Europas bästa klubblag koras och det är ofta riktiga häftiga tungviktsmöte men Europas absolut bästa fotbollslag. Fotboll odds på dessa matcher brukar vara riktigt bra då det är hård konkurrens mellan spelbolagen på dessa matcher. Det är ett bra tillfälle att både få se en underhållande match och få uppleva den spänning som det innebär att ha chansen vinna riktiga pengar. Alla spelbolag som vi rekommenderar på denna Oddsskolan brukar ha fantastiska erbjudanden när det är Champions League matcher, så missa inte att registrera dig så du garanterat får ta del av dem över mail. En annan populär turnering är Europa Leauge, som efter Champions League är den mest prestigefyllda turneringen i Europa. De mest populära ligorna att spela på fotboll för oss svenskar är Premier Leauge samt vår egen inhemska liga, Allsvenskan. Det viktigaste är ändå vad du själv anser dig ha bäst koll på, det är på de matcherna som du ska betta på fotboll. Glöm nu inte att ta del av bäst fotboll odds och erbjudande bli en vinnare.