Onlinebetting på Ishockey

Vem älskar inte att se sitt favoritlag i slutminuterna försvara sin enmålsledning under ett box play. Du ser dina favoritspelare slänga sig över isen för att störa puckens bana mot nätet. Klockan tickar sakta nedåt, du börjar svettas, ytterligare ett farligt skott från motståndarna men målvakten lyckas blockera pucken. 15 sekunder kvar, defensiv tekning. Motståndarlaget vinner den, passen går tillbaka till backen, dina spelare ställer upp sig i sin perfekta box igen, och jobbar febrilt för att försvara ledningen. 4 sekunder kvar, klapp-klapp-spel mellan motståndarlagets backar, 1 sekund kvar, direktskott! Ditt lags målvakt gör matchens räddning och plockar ett skott på väg mot krysset. Slutsignalen ljuder och ni har vunnit! Så är ishockey. Om du bettar på ishockey är det likadant, men upphöjt till 2.

Vi har de bästa oddsen på ishockey

För att du skall få de absolut bästa möjligheterna att betta på ditt favoritlag i ishockey har vi tagit fram de bästa spelportalerna för just detta. Du kommer alltid att kunna hitta den match du vill spela på, och de bästa oddsen för just ditt lag. Om du dessutom har möjlighet att se matchen erbjuder många av dessa spelportaler även live streaming och live bet, vilket gör att du kan lägga ett bet under dessa slutsekunder, eller när som helst under matchens gång. För att du skall få ut det bästa av ditt odds på ishockey, kan du dessutom ta del av den välkomstbonus du får hos våra spelbolag. Vill du spela nu direkt? Klicka på en av länkarna nedan och få deras absolut bästa bonus idag. Vill du läsa mer om betting på hockey kan du göra det nedanför tabellen.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Spela på Ishockey - NHL, KHL & SHL

En av de absolut mest populära idrotterna att spela på odds på är ishockey. Detta är självfallet kopplat till att det även är en av de roligaste sporterna att se på också. Ett ständigt högt tempo, många mål, tacklingar och mycket annat gör hockey till den kanske optimala publiksporten. Tidigare såg man i Sverige primärt på dåvarande Elitserien, idag kallat SHL, samt på VM en gång per år. Numera, förmodligen kopplat till det utökade tv-utbudet finns det möjlighet att se på väldigt mycket mer ishockey för det svenska folket.
Hockey-Allsvenskan
Hockey-allvenskan har blivit mer och mer populärt de senaste åren, och att betta på hockey är minst lika kul och intressant i de något sämre ligorna. Dessutom har vissa av Sveriges största hockeylag varit nere och vänt i Hockey-allsvenskan de senaste åren, vilket bidragit till att publiksnittet på dessa matcher ökat något oerhört.
NHL & KHL
Förutom detta, har tv även gjort att möjligheten att se på världens största hockeyliga, NHL, har blivit oerhört mycket enklare. Spelbolag erbjuder dessutom live streaming av dina hockeymatcher, så du kan se dem direkt i webbläsaren om du inte skulle ha någon tv-kanal som erbjuder detta. Då har du dessutom möjligheten att använda live betting på hockey på spelportalen samtidigt. Då hockey vuxit sig så stort i var mans hem de sista åren i Sverige har även utbudet av matcher att spela på vuxit lavinartat. Många svenskar har även gått till ryska ligan, KHL, och av denna anledning är det fler och fler svenska supportrar som även ser på dessa matcher. Nu har du därför en suverän möjlighet på alla våra spelportaler, att betta på hockey i alla de största ligorna hela året om.
VM
Den största turneringen varje år får nog ändå anses vara VM. När de bästa landslagen i världen möts varje år, sitter stora delar av världens befolkning bänkade för att heja fram sitt lag. När detta sker är det självklart att du borde se över olika odds på ishockey. Tre Kronor brukar stå sig starkt i denna turnering, och för att ha möjlighet att få ut ännu mer av matchen är det ett kul alternativ att lägga ett odds på ishockey-matchen. Det har dessutom börjat komma några uppstickare som tidigare inte hade så mycket att säga till om. Schweiz är ett typiskt sådant lag, som då och då slår från underläge och kan vinna mot egentligen vilket lag som helst. Se över Schweiz form till nästa VM, kanske kan du vinna mycket pengar på en underdog.
Junior-VM
Även junior-VM har vuxit sig mycket större de senaste åren, och du kan följa alla lag från grundomgången in i slutspelet. Odds på ishockey kan variera mycket, och inte minst under junior-VM finns det stora möjligheter för skrällar. Försök därför att se tendenser i tidigare matcher för att ha möjlighet att vinna mycket pengar genom att betta på ishockey.

Odds - Ishockey

Ishockey's odds kan särskilja sig en del mellan olika spelportaler. Av denna anledning ger vi dig de med bäst möjlighet att spela på ishockey. Jämför de olika siterna och ta del av deras välkomstbonus för att få ut maximalt av ditt spelande. Om du inte vill spela på ett odds-system med ett antal olika matcher, så kan du lika gärna spela på ett antal olika spelportaler - välj den som ger bäst odds för just den match du vill spela på. Live odds kan också skilja sig åt en hel del, varför du borde se över de olika, i samband med att du följer en match live. Självfallet gäller det här att vara snabb i sin betting, men våra spelportaler är användarvänliga och enkla att lära sig, så du kommer snabbt hitta de olika live oddsen för matcherna du ser på. Ta chansen att spela på ishockey idag! Du får en rykande het välkomstbonus så fort du registrerar dig genom vår sida, så att du får ut extra mycket av din betting på ishockey.