Spela på MMA Matcher på nätet

Tycker du om att titta på eller till och med utöva kampsport? Då kommer du garanterat att älska att betta på kampsport också! Att betta eller spela på kampsport har snabbt blivit vanligt i Sverige allt eftersom att boxning och speciellt MMA har blivit större. Inom MMA (Mixed Martial Arts) är det Ultimate Fighting Championship, eller UFC, som främst har tagit Sverige med storm och idag är det ett av de event som flest människor följer. Det har blivit en extra krydda i spänningen att också livebetta under tiden en UFC-match pågår och har du inte provat det så är det nästan ett måste. Få sporter är nämligen så intensiva och spännande att följa som matcher i kampsport. I tabellen nedan kan du se Sveriges just nu bästa erbjudanden för betting på kampsport!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Kampsport, MMA och UFC

Kampsport är ett samlingsbegrepp för sporter där närstrider ingår på ett eller annat sätt och idag är det en av de sporter som får flest nya följare varje dag. Det finns många olika typer av kampsport och de vanligaste typerna som flest känner till är kanske brottning eller boxning. Sporter som ingår i termen kampsport är också Karate, Kendo, Judo, Jujutsu och Taekwondo för att nämna några till. En av de kampsports-typerna som dock fått starkast genomslag på senare tid är Mixed Martial Arts, eller kort och gott MMA. MMA är en fullkontaktsport där man fokuserar på vad som inte är tillåtet istället för som många andra kampsporter, fokuserar på vad som är tillåtet. I MMA är nämligen nästan allting tillåtet så som sparkar, slag, markkamper och kast. Det är förbjudet att använda fula trix som att peta i ögonen, sparka i skrevet, dra i håret och så vidare. Med andra ord så är det en riktigt våldsam sport. Den största tävlingen inom MMA är UFC, som är en organisation och ett världsmästerskap inom MMA. UFC matcher har hållits i Sverige årligen de senaste antal åren och lockat mycket stor publik. Andra stora tävlingar inom MMA är exempelvis Bellator och KSW.

Betting på Kampsport

Att betta på kampsport och MMA har blivit mycket vanligt i takt med att sporten fått momentum i Sverige. Det gör kamperna ännu mer spännande om man har satsat pengar på sin favorit, och det är dessutom ännu roligare om både din favorit vinner matchen och du vinner pengar! Svåra matcher där resultaten överraskar kan ge dig riktigt bra pengar beroende på om det är höga kampsport odds. Du kan vanligen oftast bara betta 1 eller 2, alltså ingen X (oavgjort). Du satsar alltså pengarna på den du tror står som segrare efter matchen. Deltagarna har så klart olika odds beroende på hur stor sannolikheten är att de ska vinna. Om du satsar dina pengar på en fighter med höga odds och han vinner så vinner du mer pengar än om en fighter med lägre odds hade vunnit. Det är alltså mer riskabelt att satsa på en underdog, men om denne vinner så tjänar du så klart också mer pengar.

Spelformer

Hos många spelbolag kan du spela på kampsport på fler sätt än att bara satsa på vem som segrar. Några exempel på vad man mer brukar kunna satsa på är hur långa matcherna kommer att pågå och hur matchen kan tänkas avgöras. Här finns det många olika utfall, till exempel knock out (KO), teknisk knock out (TKO), diskvalificering, att någon ger upp och så vidare. Att satsa på lite olika saker kan göra matchen ännu mer spännande eftersom din satsning kan ge utdelning när som helst under matchen och inte bara när den är över.

Betting bonusar

Vill du prova att spela och betta på kampsport så är det smart att på samma gång ta del av ett bra välkomsterbjudande hos något av Sveriges bästa spelbolag. Ett välkomsterbjudande kan du utnyttja om du är en helt ny spelare som inte tidigare har ett konto hos ett visst spelbolag. Om du skapar ett nytt konto så brukar du nästan alltid få ta del av en bonus. Det kan vara en insättningsbonus där du får lika mycket pengar extra att spela för som du sätter in. Det kan också vara en fast summa pengar som du får i bonus som tack för att du skapat ett konto är blivit en ny kund. Att skapa ett nytt spelkonto är busenkelt och tar bara någon minut, så ta del av de hetaste välkomstbonusarna och erbjudandena just nu i tabellen överst på denna sidan och börja spela på kampsport idag!

Live betting tips

Det finns många knep för att lyckas med live betting. Det första är att vara påläst och kunnig inom sporten. Är du en kampsportare själv eller i alla fall har lite koll på dagsformen för de tävlande i matcherna så är det en bra start. Läs på forum och i tidningar hur de tävlande verkar formmässigt och försök lista ut vem som kan ha en fördel i den match du ska satsa på. Som med alla sporter så är det roligare att betta och satsa på det lag eller den deltagare som man också hejar på och vill ska vinna matchen.

Oddsskolans bästa tips

Ett av våra bästa live betting tips är dock att satsa smart och inte bara på den du hejar på... Är oddsen skyhöga för en riktig underdog som du hejar på så är det kanske inte så klokt att satsa jättemycket pengar på att denna står som segrare. Det kan nämligen bli dyrt. Ett annat av de bästa live betting tips är att spela på kampsport ofta - men lite. Börja med små insatser och lär dig hur matcherna, reglerna och upplägget för kampsport och MMA-tävlingar ser ut så kommer du ha större chans att vinna! När du känner dig mer bekväm men kampsport och betting på kampsport så kan du öka på insatserna och till slut kanske stå som en riktig vinnare! För att live betta på kampsport är det bara att gå in på ett spelbolag och välja sektionen för live odds eller liknande så kommer du att kunna se uppkommande matcher men också de matcher som utspelar sig just nu. Stort lycka till och missa inte att hämta ett välkomsterbjudande hos något av våra rekommenderade spelbolag om du vill prova på att spela på kampsport och samtidigt ta del av en fin bonus.