Här kan man spela på CS GO

Så du har bestämt dig för att spela på CS GO om riktiga pengar och letar nu efter en riktigt bra CS GO bonus? Då har du kommit till det rätta stället! Oavsett om du är intresserad av CS GO betting för att du vill försöka tjäna lite snabba pengar eller om du är ute efter att tillsätta lite extra krydda och spänning till den rafflande livesända match du följer, tror och hoppas vi att du kommer att finna informationen på denna sida intressant och givande! Innan du lägger ditt första CS GO bet kan det vara en god idé att läsa på mer om vad CS GO är och hur man går tillväga för att spela på det. Som grädde på moset lotsar vi dig till spelsajter som erbjuder nya medlemmar en CS GO bonus!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Vad är CS betting?

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) är en så kallad first person shooter (FPS) eller förstapersonsskjutare som det brukar kallas på svenska. På den professionella scenen gör två lag om fem spelare upp i matcher där det ena laget spelar terrorister och det andra laget kontraterrorister. Dessa matcher är ofta en del av en turnering eller en liga, där flera olika lag deltar i ett gruppspel och ett slutspel. Du som bettar kan exempelvis spela på det lag som du tror kommer att vinna matchen eller turneringen. Counter Strike betting är en bettingform som i mångt och mycket liknar traditionellt oddsspel.

Spelsajter som erbjuder CS GO bonus

För att piffa till ditt första CS GO bet erbjuder spelbolagen nya kunder en bonus att använda vid CS GO betting. Denna bonus består ofta av att spelbolaget matchar din första insättning och alltså ger dig mer pengar att betta för. Spelbolag som erbjuder nya kunder en välkomstbonus hittar du här nedan!

Bästa spelbolaget för CS GO bonusar

Om du är en person som gillar generösa bonusar när du bettar på CS GO så är Redway spelsajten för dig. De erbjuder nämligen alla nya kunder en välkomstgåva i form av en insättningsbonus på upp till 1 000 kronor! Om du tillhör de som föredrar ett stort utbud av matcher och turneringar kan Betway vara spelsajten för dig. De erbjuder flera olika specialspel i respektive match och ger dessutom nya kunder en insättningsbonus på upp till en tusenlapp! Du som gillar höga odds bör titta närmare på spelsajten Pinnacle Sports, som genom att hålla ner sina marginaler kan erbjuda sina spelare de bästa oddsen på CS GO betting! Gillar du lite av varje är Bet365 spelbolaget för dig, med ett stort utbud av matcher och turneringar, bra odds och möjlighet till specialspel i matcherna.

Spela på CS GO om riktiga pengar

Eftersom esporten växer snabbt i popularitet, visar flera TV-kanaler livesändningar från de största turneringarna. Dessutom tillhandahåller många webbplatser livestreaming från Counter-Strike: Global Offensive-turneringar, vilket innebär att du ofta kan följa din CS GO betting i realtid. Du kanske till och med tittar på sändningen i första hand och vill ägna dig åt Counter Strike betting för att förhöja spänningen och upplevelsen. I sådna fall är CS betting någonting för dig! Om du har hängt med i svängarna så känner du nu till vad Counter-Strike: Global Offensive är och går ut på samt hur du kan spela på det. Men var hittar du möjligheter till Counter Strike betting? I tabellen längre upp på denna sida hittar du olika spelsajter som erbjuder CS betting och kan jämföra deras erbjudanden. Titta i jämförelsetabellen och lägg sedan ditt första CS GO bet redan idag!

Tips vid Counter Strike betting

Den som vet mest vinner. Genom att läsa på om de deltagande lagen och dess spelare ökar dina chanser att vinna i och med att du då har en bättre möjlighet att avgöra styrkeförhållandet mellan lagen. Med kunskap om lagens och spelarnas skicklighet kan du också enklare känna igen ett bra odds när du ser det, då du har en klar bild av vem som är favorit att vinna matchen. Glöm inte att dagsform kan vara en avgörande faktor! Genom att hålla dig uppdaterad i diverse kanaler på webben kan du hålla kolla på vilka lag och spelare som är heta för stunden och vilka som har det motigare. Lycka till med dina CS GO bet!