Bästa odds för Hearthstone

Vi har tagit fram allt du behöver veta om de bästa oddsen, matcherna och bonusarna för betting på Hearthstone. Det finns olika typer av bet på Hearthstone som man kan göra och nedan kommer vi att ge dig de bästa tipsen för att lyckas med ditt Hearthstone betting. Populärast är det klassiska Tournament Outright-bettet med riktigt bra odds, men det finns även en hel del andra spännande sätt att betta på Hearthstone. Vi har gått igenom och listat de bästa sajterna för betting på Hearthstone och vart du bäst kan följa med i aktuella matcher och hur du kan använda dig av din Hearthstone bonus. Men här finns även gamla matcher tillgängliga om du vill sätta dig in i ett visst lag eller en viss spelares spelhistorik och statistisk. Vi lär dig också om vilka olika typer av bets som erbjuds på Hearthstone.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Olika typer av Hearthstone bets

En av de största bettingarna på Hearthstone är ”tournament outright”-bettet. Enkelt sagt så satsar du pengar på den spelare du tror kommer att vinna hela turneringen. Eftersom turneringar ofta tenderar att vara väldigt stora, med många spelare som tävlar om prispallen, så är oddsen på spelarna väldigt höga. Självklart så minskar oddsen ju bättre en spelare är och ju bättre rykte spelaren har om sig, men även toppspelarna kommer ändå generera odds högre än 5.00. Ju mindre turnering, desto lägre odds över spelet.

Individuella matcher & spelare

Du kan också betta på individuella matcher, men kom ihåg att oddsen är mycket lägre, speciellt när en storfavorit möter en outsider. Till exempel låg oddsen på jamaicanska Luminosity på 1,010 medan dess motståndare Keyd Stars hade odds på 6,838 inför matchen som spelades den 10 januari 2016. I större turneringar som till exempel Blizzards egna stora turnering BlizzCon, kan du eventuellt också satsa pengar på hur långt en specifik spelare avancerar. Sådana typer av bets hittar man oftast på de stora spelarna med större anseende till exempel Natus Vincere och Artosis. I dessa satsningar kan du oftast betta på om spelaren kommer ta sig till kvartsfinal, semifinal och final eller om de kommer att åka ur spelet redan innan kvartsfinal.

Bästa bettingen och oddsen för Hearthstone

PinnacleSports som är en välrenommerad bookmaker-sajt erbjuder aktivt odds på Hearthstone under aktuella turneringar och matcher och de är kända för sina Hearthstone-odds. Även storbettinghemsidan Betway eSports erbjuder betting på Hearthstone, ofta med fina bonusar och du har just nu en 100% insättningsbonus på upp till 1000 kronor. Betway har också annonserat via deras eSport-sajt att Hearthstone kommer att delta i vinter OS år 2030 även om det dröjer femton år tills vi får veta om det faktiskt blir så. En annan bookmaker som erbjuder betting och odds är 188Bet som liksom PinnacleSports erbjuder betting vid större events. EGB är också en bettingsajt att hålla koll på som dessutom har en grymt bra insättningsbonus på 100 % upp till $600. Vårt bästa tips är att registrera sig för varje sajts nyhetsbrev för att få de bästa nyheterna och erbjudandena som just du vill ha.

Följa matcher

På twitch.tv kan du följa med i livestreamade matcher men även kolla på äldre matcher. Twitch.tv erbjuder kanaler både på svenska och engelska och utbudet är stort. Här hittar du sannolikt matcher du söker och vill titta på. Vi rekommenderar dig att registrera dig på hemsidan för att kunna följa matcher, chatta med andra tittare, få meddelanden under livesändningar och lära dig mer om spelarna du kommer betta på.

Aktuella matcher, ranking och statistik

Gosugamers.net är sajten för dig som vill ha lite av allt samlat på ett enda ställe. På Gosu Gamers sajt kan du titta igenom listor med aktuella matcher, se hur de slutade eller hur långt kvar det är tills matcherna spelas. Du får nyheter och information om spelare, matcher och events. Allt för att du ska hänga med till max i spelet. I samarbete med TwitchTV visar även sajten olika streams som är av intresse. På Gosu Gamers kan du också följa rankings, se spännande statistik och bläddra igenom de olika spelkorten som används i spelet. Det finns ett bra forum och en populär deckbuilder-tjänst som tillåter dig att fritt skapa olika korthänder samtidigt som du kan följa vad den specifika korthanden kostar att skapa i spelet. Detta är verkligen hemsidan för både nybörjaren och den vana spelaren och bettaren. Kanadensiska spelaren Ryan Murphy-Root, eller Purple som han kallar sig, ligger i mitten av januari 2016 etta i världsrankingen, tätt följd av danska Frederik Nielsen som spelar under namnet hoej.

Vinst och förlust i Hearthstone

Du kan alltså satsa pengar både på enskilda spelare och deras placering och avancering i turneringar och stora events, liksom betting på individuella matcher. Störst återbäring av cashen du har satsar får du genom att betta på vilken spelare som går hela vägen i spelet eftersom oddsen där är mycket högre än till exempel oddsen i individuella matcher. Det är såklart högre odds för att det är svårare att vinna men med lite is i magen och goda kunskaper om spelet och spelarna kan det bli ett rejält klirr i kassan när just din favoritspelare vinner och du har bettat skickligt.