eSport Betting Heroes of the Storm

En av spelutvecklaren Blizzard's senaste skapelser är Heroes of the Storm, HOTS, som snabbt har kommit att bli en av favoriterna av MOAB-spel. Det utspelar sig mellan två lag i en Science Fiction-värld. Varje lag består av fem spelare, vilka utgörs av ett antal olika karaktärer som spelarna får välja mellan. Betting på HOTS för dig som spelare består primärt av att satsa på vilket lag som vinner en match. Det finns dock ett stort utbud av andra varianter av betting på Heroes of the Storm. Läs mer om dessa längre ner. För att du som spelare skall få den absolut bästa förutsättningen att lägga ett bet på HOTS, har vi hittat den bästa svenska spelportalen som ger dig bäst odds och störst utbud av matcher och turneringar på Heroes of the Storm. Ta del av deras bonus på HOTS idag och börja din betting på Heroes of the Storm direkt. [Hos Bet365 får du Sveriges bästa utbud av turneringar och matcher på Heroes of the Storm. - Spela på ditt favoritlag och alla kartor på HOTS på Bet365 - Få din bonus på HOTS idag - 100% välkomstbonus upp till 1000 kronor!] För att du skall ta del av din Heroes of the Storm bonus idag krävs ingen bonuskod eller liknande. Allt du behöver göra är att klicka på länken ovan, registrera dig hos Bet365, och en HOTS bonus på upp till 1000 kronor är din direkt!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

HOTS - Betting

För att få ut så mycket som möjligt av din HOTS betting är det viktigt att veta vad du kan betta på. Som ovan nämnts finns det ett stort utbud av varianter på Heroes of the Storm bet. Det vanligaste oddset att betta på i dagsläge är på det vinande laget i olika matcher. De största turneringarna är ofta uppdelade mellan ett seriespel och ett slutspel. Åtskilliga lag får då mötas i seriespelet och redan här har du möjlighet att betta på vilka som skall vinna matcher. Dock finns det då även möjlighet att lägga ett HOTS bet på vilket lag du tror kommer ta sig vidare till slutspelet. Förutom detta går det att lägga Heroes of the Storm bet på exakt hur långt ett specifikt lag skall gå, kvartsfinal, semifinal, final eller vinnare av hela turneringen. Heroes of the Storm är ett MOAB-spel där lagen möts på ett antal olika kartor (eller banor) - ofta upp till ungefär fem stycken. Olika lag har expertis på olika kartor. Detta resulterar i att, för dig som bettar på ett lag, kan val av bana innebära stora skillnader. Om du gör din research på rätt sätt, och ser över hur olika lag har stått sig historiskt på olika kartor, har du möjlighet att få viktig information för hur du skall lägga dit HOTS-bet.

HOTS - Bästa Odds

För att du skall lyckas spela på bäst odds på HOTS måste du hitta en spelportal som passar dig. Vi ger dig den spelportal som ger dig bäst odds på HOTS i Sverige. Det är även viktigt att du planerar ditt spelande för att hitta bästa odds på Heroes of the Storm. När du står inför ett beslut om du skall lägga ett bet på HOTS bör du därför se över tidigare turneringar och matcher. Du kan även finna information kring hur formen hos olika lag är. Då Heroes of the Storm består av lag med fem spelare i varje, kan formen förändras snabbt. Om en lagmedlem byts ut eller dylikt, kan lagets styrka snabbt försämras (eller förbättras), vilket kan innebära stora möjligheter för din betting på HOTS. En annan viktig variabel för att spela på bästa odds på Heroes of the Storm, är att följa utvecklingen av spelet. I samband med att förändringar görs i grundspelet, samt på respektive kartor, finns det möjlighet för underdogs att snabbt ta sig upp. Storfavoriterna är inspelade på respektive kartor som de ser ut i nuläget, och känner därmed till eventuella buggar och dylikt de kan använda som fördel i sitt spelande. Om delar som dessa förändras i spelet eller på specifika kartor, kan deras övertag snabbt förändras, och därmed får du som bettar en ypperlig möjlighet att spela på ett högt odds med en stor chans att vinna.

Heroes of the Storm - Bonus

För att verkligen lyckas maximera din betting på HOTS, ger vissa spelportaler dig en bonus för att ha möjlighet att börja din betting på ett säkert sätt. Vår bästa spelportal ger dig en Heroes of the Storm bonus direkt när du registrerar dig hos dem. Din HOTS bonus dubblerar din insättning vilket resulterar i att du kan göra ett stort bet på Heroes of the Storm utan att du riskerar mycket av dina egna pengar. Ta del av din Heroes of the Storm bonus idag för att komma igång direkt.

HOTS BET - Turneringar och Matcher

Heroes of the Storm är ett relativt nytt spel för e-sport, vilket innebär att det inte finns ett lika stort utbud av matcher och turneringar som för exempelvis Starcraft 2. Du kommer ändå att hitta några stora ligor och turneringarna när du går in på vår bästa spelportal för HOTS odds. Beroende av tid på året har du tillgång till olika turneringar och ligor och det finns alltid någon match du kommer ha möjlighet att lägga ett HOTS bet på. Heroes of the Storm World Championship är världsmästerskapen i HOTS. En oerhört stor turnering som börjar med gruppspel på lokal nivå och till slut går upp till ett slutspel över hela världen. I Gold Series Heroes League hittar du alltid några av världens bästa lag att göra ett HOTS bet på. Du kommer även hitta Heroes of the Storm på andra av världens största gaming-evenemang, såsom MSI Masters Gaming Arens. Ta chansen att lägga ett bet på Heroes of the Storm idag, och var bland de första i Sverige! Tillsammans med en väldigt bra HOTS bonus har du nu möjlighet att spela på de största turneringarna och matcherna i Heroes of the Storm. Börja med din betting på Heroes of the Storm redan idag för att ta del av den senaste skapelsen av E-sport!