eSport Betting League of Legends – Bonusar & Odds

Dags för lite League of Legends betting? League of Legends är ett omåttligt populärt datorspel världen över och i takt med att esporten i allmänhet har vuxit så har även den professionella League of Legends-scenen vuxit i samma utsträckning. Förutom internationella tävlingar inför enorm publik, både på plats i stora arenor och via livesändningar i TV och via webben, förekommer även League of Legends betting. Många av de stora spelbolagen har idag LoL betting på menyn och erbjuder även bonusar för betting på LoL. Den League of Legends bonus som spelbolagen vanligtvis erbjuder är en så kallad insättningsbonus. Det betyder att spelbolaget matchar din första insättning, oftast med 100 procent av det insatta beloppet, vilket betyder att du som spelare får två gånger det insatta beloppet att använda till betting på LoL. Ett League of Legends bet gör garanterat vilken LoL-match som helst mer intressant, testa själv så får du se!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
5
200% Insättningsbonus Upp Till €30
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Var kan jag hitta den bästa bonusen för LoL betting?

Varför bemöda sig att leta själv när andra kan göra jobbet åt dig? Tillåt oss att hjälpa dig till bonusen! Som du kan se i följande tabell så finns det ett antal olika spelsajter som erbjuder sina medlemmar en League of Legends bonus. Jämför de olika erbjudandena, välj därefter den spelsajt med den bonus du gillar bäst och lägg därefter ditt första bet på LoL!

Vilken spelsajt passar mig bäst?

Om du är en person som gillar att få ta del av bonusar när du bettar på LoL så bör du titta närmare på det bästa spelbolaget för LoL bonusar - Betway, som erbjuder nya kunder en insättningsbonus på hela 1 000 kronor! Din första insättning matchas till 100% upp till 1 000 kronor, vilket innebär att du får en tusing extra att betta på LoL för när du sätter in en tusen kronor.  Är du en person som gillar höga odds på LoL betting så är Pinnacle Sports spelsajten för dig. Genom att pressa sina marginaler kan Pinnacle Sports erbjuda dig de bästa oddsen på LoL betting. Tillhör du de som gillar ett stort utbud av matcher och turneringar när de bettar på LoL? Bet365 erbjuder flest spelmöjligheter på LoL med massor av matcher, alla de stora turneringarna och flera olika spelmöjligheter på varje match. Gillar du lite av varje när du bettar på LoL så kan Redbet vara spelsajten för dig. De erbjuder både en välkomstbonus på upp till 1 000 kronor för nya kunder och bra odds på LoL betting.

Hur kan jag betta på League of Legends?

Även om det förekommer specialvarianeter av LoL betting, så är det absolut vanligaste att man precis som vid traditionellt oddsspelande bettar på vilket av två lag man tror kommer att vinna en match eller på vilket lag i en turnering som kommer att stå som slutsegrare.

Användbara tips inför ditt första (eller nästa) League of Legends bet

När du är i färd med att lägga ett bet på LoL finns det några saker som kan vara värda att tänka på:

Gör din läxa och lyckas bättre med ditt bet

Kunskap är makt! Gör efterforskningar via till exempel hemsidor, forum, bloggar och konton på sociala medier för att suga åt dig användbar information om de lag du har tänkt spela på och dess spelare. Ju mer du vet desto bättre! Hur är dagsformen? Har spelare kanske lämnat laget eller tillkommit på sistone? Precis som i andra lagidrotter är det nämligen spelarövergångar ett vanligt inslag i esporten. Ju mer kunskap du tillskansar dig desto bättre medvetna val kan du göra när du jämför odds på League of Legends-matcher.

Sprid risken

Genom att spela på flera matcher snarare än att lägga alla ägg i en och samma korg får du en jämnare fördelning av risken. Om du satsar allt på ett kort riskerar du att förlora allt på ett bräde. Har du istället flera olika spel har du flera chanser att vinna, även om du skulle förlora någon match. Sist men inte minst: lycka till med din League of Legends betting!