Bästa Smite Betting Smite

Smite är ett relativt nytt MOAB-spel, släppt under våren 2014, och har redan blivit ett oerhört populärt spel på marknaden för esport. Smite esport går att hitta på fler och fler spelportaler online, och vi skall hjälpa dig att få bäst Smite bonus. I Smite består spelarna av olika gudar som kämpar i en arena mot andra spelare. Det finns ett antal olika spellägen i Smite. Conquest är det mest populära, där två lag spelar mot varandra och har som mål att förstöra det andra lagets försvar. Andra spellägen som finns inom Smite esport är Joust, Assault och Belägring, som alla har olika mål för spelarna samtidigt som samtliga spellägen består av två lag som möter varandra på en arena.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Smite Bonus

För att få bäst Smite betting bonus är det viktigt att du ser över olika spelportaler, vad de ger dig för välkomstbonus men även vad de har för ytterligare bonus, inom esport i synnerhet och betting i allmänhet. Vi håller dig alltid uppdaterad om bäst bonus på olika spelportaler och vart du kan hitta bäst Smite betting bonus.

Smite Betting

Smite betting är väldigt liknande betting på andra esport-spel, såsom Starcraft 2, League of Legends och så vidare. Detta innebär att det vanligaste att lägga ett bet på är matchspel, där du lägger en insats på vinnaren av en match eller turnering. Precis på samma sätt som många andra esport-spel, har du även möjlighet att lägga ett bet på Smite gällande hur långt ett lag kommer att ta sig i en specifik turnering eller vilken plats ett lag kommer hamna på i en liga. När du lägger din Smite betting på en specifik match skall du tänka på att många lag är relativt jämna, vilket resulterar i att många odds håller sig runt ungefär 1,80. För att ha möjlighet att få bättre odds på ditt bet på Smite kan alternativet vara att satsa på ett specifikt lag genom en hel turnering. Alltså att exempelvis satsa på att ett visst lag kommer att nå till semifinal, final eller dylikt. Dessa långsiktiga satsningar kan potentiellt ge tillbaka ett betydligt högre odds än enkla matchspel, och de tillåter således också dig att kunna vinna mer från mindre insatser. Naturligtvis finns det också ett ökat inslag av risk, men om du är insatt i Smite betting och är övertygad om att ett visst lag kommer att ta segern i en viss turnering eller liga, då är detta är det perfekta sättet att dra nytta av det och kunna tjäna mycket pengar! Du som vill betta på Smite har även en möjlighet att satsa på hur långt en specifik nation kommer att ta sig i en turnering, eller vart de kommer att placera sig i en liga. Om du exempelvis har höga förväntningar på ett antal olika lag från Korea men har svårt att välja vilket lag som du vill lägga din Smite betting på, är detta ett suveränt alternativ. Du kan då satsa dina pengar på hur långt Korea som nation kommer att ta sig i en turnering. Detta betyder självfallet i att du breddar ditt satsande, vilket resulterar i ett lägre odds, men med mycket högre sannolikhet att vinna.

Smite Betting - Strategi

Då Smite är ett relativt nytt spel och Smite betting ännu nyare, kan du som redan känner till spelet dra oerhörda fördelar av detta. Precis som med andra sporter och esporter behöver du göra research och vara kontinuerligt påläst kring spelare, lag, matcher, turneringar och själva spelet. I nuläget är det inte särskilt många i Sverige som sysslar med Smite betting, och ännu färre som är pålästa inom spelet. Därför har du möjlighet att betta på matcher där oddset kan vara felaktigt manipulerat av spelare som inte gjort sin research korrekt. Som ovan nämnt är oddsen på lagen i enskilda matcher sällan särskilt höga. För att ha möjlighet att vinna mycket pengar på enskilda matcher kan du då istället välja att spela på olika system. Om du satsar på exempelvis tre eller fler matcher i ett system kommer ditt sammanlagda odds multipliceras, och genom detta finns det goda möjligheter för höga vinster. Självfallet ökar risken för förlust av hela din insättning i samband med att du spelar på flera matcher i ett system, men om du håller dig uppdaterad om olika laguppställningar, formen för olika lag och dylikt kan riskerna minimeras. Smite är ett relativt nytt spel vilket, i ännu högre utsträckning än i många andra liknande spel, resulterar i att små förändringar, buggfixar och mycket annat kommer att ske i spelet den närmsta tiden. Förutom detta kommer kartan över arenan förändras i små steg framöver. För att du som vill utnyttja detta i din Smite betting är det viktigt att du ser över vilka lag som generellt verkar hålla sig uppdaterade och vara snabba på att anpassa sig till förändringar. De största lagen, som vuxit sig starka på tidigare kartor, kan i samband med förändringar tappa en del av sin överlägsenhet, och därmed får du en möjlighet att lägga ett bet på en underdog med en högre potentiell chans att vinna. I samband med att lagen i Smite förändras finns även här en chans för dig att ta till vara på ett högt odds. De bästa lagen i Smite är överlägsna mycket på grund av deras sammanhållning och samspel inom laget. Då en ny lagmedlem tas in kan dessa faktorer snabbt förändras vilket innebär att ett, på pappret, sämre lag har möjlighet att vinna en match. Små indikationer som dessa är det viktigaste för att din Smite betting skall bli så lukrativ som möjligt. Om du har möjlighet att vara först med att göra tidig research och vara uppdaterad om alla spelare och lag som berör din betting ökar självfallet sannolikheten till att din Smite betting blir en lönsam resa framöver.

Smite - Turneringar och Matcher

Trots att Smite inte funnits på marknaden särskilt länge har spelet redan ett världsmästerskap som ger ut en av världens största prissummor inom esport. Det första VM:et i Smite skedde 2015 och summan till det vinnande laget uppgick till 1,3 miljoner dollar. Det var utvecklaren till spelet, Hi-Rez Studios, som höll i tävlingen, vilken avgjordes mellan världens åtta bästa lag. Förutom VM i Smite har spelet på senare tid börjat komma upp på många andra stora evenemang och inom kort kommer säkerligen Smite betting finnas på exempelvis Dreamhack och andra stora event inom esport.