eSport Starcraft 2 – Bonusar & Odds

Betting på Starcraft 2 är bland de största inom esport-betting och idag kan du lägga ett bet på Starcraft på många spelportaler. Starcraft 2 är ett strategispel i en Science Fiction-värld där olika spelare och lag möter varandra, ofta i längre turneringar. Du som spelare kommer att kunna betta på vilken spelare eller vilket lag som kommer vinna en hel turnering. Det finns även möjlighet att lägga ett bet på hur långt lag ett kommer att komma, såsom till semifinal, kvartsfinal eller liknande. Förutom detta kommer det ibland ytterligare, mer specifika bets på Starcraft 2. Här kan exempelvis nämnas att du kan lägga ett bet på en specifik nation, och hur långt i en turnering denna nation kommer att gå. Våra spelportaler ger dig absolut bäst spelutbud och högst odds på alla olika sorters bet på Starcraft 2. Ta del av bäst odds och samtidigt få en fantastisk välkomstbonus hos våra spelportaler - välj din favorit nedan!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Bet på Starcraft

Det finns massor av olika sätta att göra ett bet på Starcraft 2. Beroende av vilken turnering eller liga som spelas i nuläget, samt vilken spelportal du använder dig av, kommer du att kunna välja mellan olika sorters betting på Starcraft 2. I de största turneringarna breddas utbudet alltid, vilket innebär att du kan göra ett bet på så gott som allting som hör till turneringen. Det vanligaste är att betta på vilken spelare eller vilket lag som kommer att ta sig hela vägen till vinsten. Dessutom finns det varianter att lägga ett bet på hur långt ett specifikt lag eller en specifik spelare skall ta sig. Då det funnits vissa spelare och lag som tidvis varit någorlunda överlägsna i Starcraft 2, brukar det dessutom finnas en variant på bet utan dessa inräknade. I denna sorts bet på Starcraft 2 tas storfavoriten ut ur ekvationen och du satsar på en teoretisk vinnare om denna storfavorit inte var med. Du har även möjlighet att betta på en specifik nation, och hur långt denna kommer att ta sig i turneringen. Det man skall minnas vid betting på Starcraft 2, precis som odds i alla andra sporter och e-sporter, är att det gäller att hitta de bäst underdogs för att ha möjlighet att vinna mycket i längden. Visst kan du alltid spela på storfavoriten, men då oddsen kommer vara så pass låga, så de vinster du förhoppningsvis kammar hem kommer inte vara särskilt stora. Av denna anledning bör du som spelare göra all research du kan före matcher och turneringar. Se om utvecklarna av Starcraft 2 håller på att förändra något i spelet, om någon spelare är på väg mot bra (eller dålig) form etcetera. Dessutom är det bra att se över hur olika matcher mellan två specifika lag har gått tidigare. Som i många andra sporter kan specifika lag ha vissa problem med ett annat lag, även om de på pappret bör vara mycket starkare. Små indikationer som detta är suveränt att ta reda på för dig som spelare, för att kunna göra bra bet på höga odds, och därmed ha möjlighet att ta hem storkovan. Men, med rätt research från din sida, samtidigt som du satsar på de matcher och lag du verkligen tror på, har du möjlighet att göra stora vinster på Starcraft 2 betting. Tillsammans med att utnyttja de bästa spelportalerna i Sverige för Starcraft 2, och ta del av deras olika bonusar ökar dina möjligheter ytterligare till att åstadkomma ett lukrativt och roligt spelande på Starcraft 2.

Starcraft 2 - Matcher och Turneringar att betta på

Starcraft 2 är ett av de vanligaste spelen på diverse olika turneringar och matcher inom esport. Det som tidigare hette World Cyber Games, numera kallat World Cyber Arena, är en av världens största turneringar för online spel och därmed betting på Starcraft 2 och andra esport-spel. Våra spelportaler kommer att erbjuda dig mängder av olika matcher och betting på Starcraft på World Cyber Arena. Global Starcraft 2 League är ytterligare en stor turnering i världen, som är vanlig för spelare att betta på. Blizzard Entertainment, företaget som skapat Starcraft 2, har startat denna liga i samarbete med GOMeXp och spelare och lag över hela världen är med i denna liga. Du som vill betta på Starcraft 2 i Global Starcraft 2 League, hittar detta hos någon av våra spelportaler nedan. Förutom dessa två turneringar och ligor, som är de största när det kommet till Starcraft 2-betting, så finns ett evenemang vid namn Major League Gaming, där du också har möjlighet att lägga bet på Starcraft 2. När dessa turneringar och ligor kommer upp på våra spelportaler kommer du som spelare att ha mängder av möjligheter att välja vad du vill spela på. En specifik spelare, ett lag, en nation och mycket annat. Du kan betta på vilken placering ett lag kommer att komma på, betta på vilken nation som går längst och mycket annat. Ta del av en suverän välkomstbonus nu idag genom att bli medlem på någon av våra utvalda spelportaler. Då kan du direkt börja se över deras spelutbud när det kommer till betting på Starcraft 2. Vi vill även rekommendera att du som spelare ser över olika odds och spelutbud på alla våra olika spelportaler. Du kommer att hitta bäst odds hos dessa, men det är olika från match till match och turnering till turnering. Av denna anledning är det lukrativt för dig att skapa ett konto hos flera av våra spelportaler och ta del av massor av välkomstbonus, samtidigt som du kan välja att lägga ditt bet på Starcraft 2 på den spelportaler som erbjuder absolut bäst odds för just en specifik match eller turnering.