Gratisbonus & Bonus Utan Insättning

Om du skulle få en summa pengar av någon att använda till att spela på odds, helt utan krav på motprestation, skulle du då ta emot dem? Självklart skulle du göra det! Gratis är ju som bekant gott och just nu kan du få en helt gratis bonus vid registrering hos de spelsajter som vi listar lite längre ner på denna sida. Den vanligaste summan som spelsidor med gratis bonus erbjuder sina nya kunder är 100 kronor men det kan variera mellan olika spelbolag. Ta en titt i jämförelsetabellen här nedanför för att se vilka erbjudanden om gratis bonus utan insättning som är aktuella just nu! Du behöver som sagt inte göra någon insättning av egna pengar för att ta del av erbjudandet utan får tillgång till din gratis bonus vid registrering på spelsidan. Det rör sig alltså om gratis betting och eftersom du inte har någonting att förlora, har du allting att vinna. Vad väntar du på, registrera dig på en spelsajt och ta emot din spel bonus utan insättning redan idag! Du är fri att göra vad du vill med den eventuella vinstsumman så fort du har mött det omsättningskrav som är kopplat till din gratis odds bonus.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Spelsidor med gratis bonus

Gratis bonus utan insättning är alltså precis som det låter en gratis bonus som du får bara genom att registrera dig på en spelsajt. Hur gör man då för att hämta ut sin gratis odds bonus? Det är faktiskt inte svårare än att registrera sig på en spelsida och välja att du vill använda en spel bonus utan insättning, för just det är allt som krävs av dig. I tabellen här under kan du välja och vraka bland alla de spelsidor med gratis bonus vi presenterar. Passa på att ta del av din bonus utan insättning nu!

Gratis bonus odds

Vad är oddsen att få en odds bonus utan insättning? Oddsen för detta är uppenbarligen väldigt låga eftersom flera spelsidor med gratis bonus idag erbjuder sina kunder en gratis bonus vid registrering. Detta är den sanna innebörden av gratis betting och dessa bonusar är förstås eftertraktade av alla spelare. Anledningen till detta är väldigt enkel: du börjar kanske med en hundralapp som du får till skänks och ser den växa till uppemot en femhundring eller en tusenlapp, eller kanske ännu mer! Oavsett om du aldrig tidigare har spelat på odds eller om du råkar ha viss tidigare erfarenhet av betting hoppas och tror vi att du kan dra nytta av de tankar och tips vi delar med oss av här. Tanken är att du efter att ha läst igenom denna text har fått den grundläggande kunskap om gratis betting som krävs för att du ska våga pröva dina vingar. Känner du dig flygfärdig redan nu? Ta emot en gratis bonus utan insättning och sätt igång med spelandet! Om du behöver lite mer kött på benen är det bara att läsa vidare.

Här hittar du generösa bonusar för spel på odds

Att använda en bonus är enkelt men att hitta en odds bonus utan insättning, så kallad no deposit bonus eller spel bonus utan insättning, kan vara desto svårare. Som tur är för dig hjälper vi till i sökandet efter en generös gratis bonus genom att lotsa dig till spelsidor med gratis bonus. Den som söker han finner, som ordspråket så fint lyder. En liten bit längre upp här på sidan finner du en jämförelsetabell över spelsajter som utlovar bonus utan insättning till alla sina nya medlemmar. Hämta ut din gratis bonus utan insättning nu på direkten!

Omsättningkravet kommer först

Innan du har omsatt din bonus enligt det omsättningskrav som framgår av erbjudandet kan du inte ta ut pengar från spelkontot. Har du hunnit omsätta bonusen några gånger och haft turen och skickligheten på din sida så är chansen stor att du har nått upp till insättningskravet. Den summa som du började med, kanske 100 kr, har nu förhoppningsvis växt sig betydligt större än så och det har blivit dags att skörda din sådd. Vad som gäller kring omsättning av bonusbeloppet står att läsa i villkoren på spelsajten. Har du mött omsättningskravets villkor har du valfrihet att hantera hela summan på ditt spelkonto som du önskar. Vill du fortsätta spela kan du göra det och känner du att det har blivit dags att göra ett uttag till ditt bankkonto går det lika bra. Det ultimata målet för alla spelare är väl trots allt att casha in vinsten till slut, eller hur?

Minsta odds och kombinationsspel

För att ditt spel ska räknas av mot omsättningskravet krävs ofta att du spelar på ett minsta odds. Det innebär att dina spel inte får innehålla lägre odds än det minsta odds som framgår av villkoren. Naturligtvis är det däremot tillåtet att spela på ett högre odds än det angivna minimioddset. Det kan också vara så att du inte tillåts spela så kallade enkelspel utan måste lägga kombinationsspel. Vad det betyder är att du då måste spela på fler än en match på en och samma kupong. Du måste ha rätt på alla matcher på kupongen för att ett kombinationsspel ska gå in. Oddsen för alla spel på kupongen multipliceras så både risken och den potentiella belöningen är högre än vid singelspel, även kallat enkelspel. Låt oss för enkelhetens skull säga att det minsta oddset du enligt villkoren får spela på är 1,8 och att du inte får lägga enkelspel utan måste ha med minst två matcher per kupong. De två alternativ du väljer för ditt kombinationsspel har oddsen 1,8 och 2,0. Du måste få rätt på båda dessa matcher för att du ska vinna på ditt kombinationsspel, går bara en match in vinner du inte även om du hade rätt på just den. Oddsen för alla dina spel på kupongen multipliceras så oddset för ditt kombinationsspel är alltså 3,6 (1,8 multiplicerat med 2,0). Har du då satsat 100 kronor på detta kombinationsspel så vinner du med andra ord 360 kronor om båda matcherna går in. Går ingen eller bara en av matcherna in så vinner du ingenting alls.

Varför är insättningsbonusar vanligare än gratis bonusar utan insättning?

När det gäller insättningsbonusar sätter du in dina egna pengar på spelkontot. Dessa multipliceras förvisso med hjälp av en insättningsbonus men du riskerar fortfarande att förlora dina surt förvärvade slantar till skillnad från när du tar del av en gratis bonus. Spelbolaget tar alltså en risk genom att erbjuda dig denna kostnadsfria bonussumma att spela för. Om du inte vinner på ditt gratisspel förlorar du ingenting men om du skulle vinna så kostar det spelbolaget pengar. Så svaret på denna fråga är ganska enkelt: de spelbolag som erbjuder denna typ av bonus praktiskt taget skänker bort pengar. Även om de naturligtvis försöker försvåra för dig som spelare att kamma hem storkovan, med mekanismer som till exempel omsättningskrav, förlorar de ju pengar när du lyckas slå systemet. Tror du att du har vad som krävs för att slå spelbolagen på näsan? Försök, du har ingenting att förlora!

Vad ska jag spela på?

Utbudet av odds brukar vara stort och det finns alltid intressanta spelobjekt om man bara tittar tillräckligt noga. De vanligaste sporterna att spela på i vårt land är förstås fotboll och ishockey men det finns alla möjliga sporter man kan spela på. Ibland kan man även spela på politik, som vem som blir USA:s nästa president eller hur det går i riksdagsvalet här i Sverige, och andra händelser som är mer eller mindre kopplade till sport. Många spelbolag erbjuder också så kallad livebetting, vilket innebär att du inte behöver lägga ditt spel före matchstart utan kan spela under matchens gång.

Ett par avslutande tankar kring gratis betting

Från den romerska poeten Horatius som har gjort sig känd för att ha myntat begreppet carpe diem (fånga dagen) härrör även ordspråket friskt vågat hälften vunnet. Och visst ligger det väl någonting i det - utan att satsa har man ju faktiskt inte heller gett sig själv möjligheten att vinna. Genom att registrera dig på en spelsajt och acceptera en gratis bonus utan insättning riskerar du ju faktiskt inte att förlora några pengar ur egen ficka. Däremot har du alla möjligheter att med hjälp av en portion skicklighet och en gnutta tur omvandla din gratis odds bonus till en fin vinstsumma som du kan ta ut och överföra till ditt bankkonto. Du är inte heller begränsad till att använda en enda gratis bonus utan kan självklart registrera dig på flera spelsajter och på så vis ta del av mer än en bonus utan insättning. Och vissa spelsajter tillåter att du nyttjar fler än en bonus, exempelvis både gratis bonus utan insättning och insättningsbonus. Kom igång med gratis betting nu på en gång - erhåll din odds bonus utan insättning!