Hitta Bäst Insättningsbonus för Odds

Hur ska jag gå tillväga för att hitta Sveriges bästa insättningsbonus? Oavsett om du är gammal i gemet eller just ska lägga ditt första bet online så vill du säkert få tag på en riktigt schysst betting bonus. Du behöver inte söka vidare då vi på den här sidan listar de spelsajter som erbjuder bäst insättningsbonus! Insättningsbonusen är ofta upp till 100% av det insatta beloppen och det är inte ovanligt att den även är större än så. En insättningsbonus på 100% betyder att det belopp du kan spela för multipliceras med två eftersom spelsajten matchar ditt insatta belopp. Som du kan se i jämförelsetabellen nedan så varierar både bonusbeloppen och procentsatserna mellan olika välkomstbonusar.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
5
200% Insättningsbonus Upp Till €30
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Hur en insättningsbonus fungerar

Vad är då haken med denna insättningsbonus? Jo, det är så att bonusbeloppet måste omsättas ett specifikt antal gånger innan du kan ta ut pengar från spelkontot. Någonting annat hade förstås varit alldeles för bra för att vara sant. Vad det betyder är att om erbjudandet till exempel gäller ett bonusbelopp på 500 kronor med ett omsättningskrav på 5 gånger, måste dessa 500 kronor omsättas, alltså spelas, fem gånger innan uttag från spelkontot kan göras. Dina spel räknas efterhand av mot omsättningskravet och när du enligt detta exempel har omsatt 2 500 kronor kan du kamma hem vinsten. Det kan också finnas ett lägsta odds som du som lägst måste spela på för att ditt spel ska räknas mot omsättningskravet. Kolla själv igenom tabellen här nedanför och jämför de olika erbjudandena. När du har bestämt dig för vilken insättningsbonus du vill ta del av är det bara att klicka dig fram till din välkomstbonus. Om du inte kan bestämma dig för ett enda erbjudande så kan du ju alltid bli medlem på fler än en spelsajt och därigenom också ta del av flera insättningsbonusar.

Insättningsbonus odds

Odds bonus, även kallad betting bonus, förekommer i ett antal olika varianter. Det kan röra sig om förhöjt odds, riskfritt spel och andra typer av bonusar. Det som alla dessa bonusar har gemensamt är att de ger dig som spelare en extra slant, vilken du kan dra nytta av på så sätt att du tack vare den kan spela för ett högre belopp än vad du från början kanske hade tänkt göra.

Hur du ska göra för att ta emot din insättningsbonus

Insättningsbonus kallas den välkomstbonus du kan ta del av genom att helt enkelt sätta in en peng på ditt spelkonto, när du har registrerat dig som ny kund på en spelsajt. Spelbolaget ger dig då en bonus genom att multiplicera din första insättning. Med hjälp av denna bonus kan du krydda din insats och se fram emot en större potentiell vinst. En vanlig välkomstbonus är 100% av beloppet upp till 1 000 kronor vilket ger dig 2 000 kronor att spela för - din insatta tusenlapp plus ytterligare en tusenlapp i odds bonus. Du kan se direkt i jämförelsetabellen vilket som är det maximala beloppet för respektive insättningsbonus. Så fort du har tagit del av en insättningsbonus kan du använda bonusbeloppet till spel på odds. Hitta landets bästa välkomstbonus i tabellen längre upp på sidan och lägg ditt bet online nu!

Värt att tänka på

En sak att ta hänsyn till när du väljer mellan de olika erbjudandena är bland annat det omsättningskrav som vanligtvis är knutet till bonusen. Andra saker att tänka på är att du kan behöva aktivera din bonus manuellt och att vissa betalningsmetoder medför att du inte kan ta emot någon välkomstbonus. Mer om betalningsmetoder kan du läsa längre ner på denna sida.

Omsättningskravet

Det omsättningskrav som ofta hänger ihop med insättningsbonusen finns till för att förhindra att spelare tar emot sin betting bonus och därefter tar ut den från spelkontot utan att först lägga ett spel. Därför kräver ofta spelsajterna att du satsar din odds bonus ett visst antal gånger innan du tillåts göra ett uttag från ditt spelkonto. Hur många gånger bonusen måste omsättas varierar mellan olika spelsajter och framgår av erbjudandets villkor. När villkoren för omsättningskravet är uppfyllda kan du räkna hem vinsten precis som vanligt.

Aktivering av bonus och hur du gör för att få flera odds bonusar

Tänk på att du ofta själv måste aktivera bonusen efter att du har gjort din insättning. Hur du går tillväga för att aktivera din bonus kan du läsa dig till i villkoren på spelsajten. Ett väldigt användbart tips är att du inte behöver begränsa dig till en insättningsbonus. Visst, du kan bara ta del av en välkomstbonus per spelsajt, men det finns ingenting som hindrar dig från att bli medlem på flera olika spelsajter och på så sätt ta del av fler än en insättningsbonus. Titta igenom jämförelsetabellen ovan och del av de bästa insättningsbonusarna idag!

Så här gör du för att sätta in pengar på spelkontot

Du kan sätta in pengar på ditt spelkonto med kredit- eller bankkort som till exempel Visa och MasterCard. Du kan också göra din insättning via överföring från bank eller med onlineplånböcker som exempelvis PayPal, Skrill och NETELLER. Med de flesta av dessa betalningsmetoder kommer pengarna direkt in på ditt spelkonto medan det kan ta ett par bankdagar för en banköverföring att gå igenom. Ofta finns det en lägre gräns för vilket belopp du kan överföra till ditt spelkonto. När du gör din insättning kan du läsa dig till vilket som är det lägsta belopp du kan överföra med respektive betalningsmetod på spelsajten. Förutom att läsa på om vilka villkor som gäller för bonuserbjudandets omsättningskrav så är det minst lika viktigt att läsa igenom vad som gäller vid insättning. Hos vissa spelbolag kan du nämligen inte ta del av insättningsbonusen om du använder vissa betalningsmetoder. Titta igenom villkoren för det erbjudande du har tänkt använda för att vara säker på vad som gäller. När du har läst igenom villkoren är det dags att välja den insättningsmetod som passar dig bäst - överföring via bank, bank- eller kreditkortsbetalning eller onlineplånbok (exempelvis PayPal, Skrill eller NETELLER). Sedan är det bara att sätta in slant på ditt spelkonto, hämta din insättningsbonus och därefter lägga ditt bet online! Lycka till med dina spel!