Så Spelar Du på eSport

Esport är en förkortning för elektronisk sport och är ett samlingsnamn för organiserade tävlingar där deltagarna gör upp i datorspel. Två av de vanligaste genrerna inom esport är multiplayer online battle arena (MOBA), även kallad action real-time strategy (ARTS), och förstapersonsskjutare (FPS). Andra vanliga genrer som deltagare i denna typ av tävling spelar matcher i är realtidsstrategi, sport och fighting. Inom esport finns både lagtävlingar där två lag tävlar mot varandra och individuella tävlingar mellan två enskilda personer. Esporten har snabbt vuxit sig större och omsätter idag miljardbelopp. Liksom annan sport sänds esport idag ofta live på TV vid större tävlingar, med miljoner tittare världen över. Precis som andra sporter så kan man spela på esport, vilket förstås gör den direktsända matchen än mer intressant att följa! Speltitlar som ofta förekommer inom esport betting är exempelvis League of Legends, Counter Strike GO, Starcraft, Dota, Hearthstone och FIFA.

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Var hittar jag bäst esport odds?

I takt med att esporten växer som sport, får också allt fler spelbolag och spelare upp ögonen för esport betting. Det är lika enkelt att spela på esport som på andra sporter och det finns flera olika esport betting sidor att välja bland. Dessa spelsajter erbjuder ofta sina spelare en esport bonus i form av en insättningsbonus. Med hjälp av denna bonus kan du ofta fördubbla din första insättning på spelsajten och därigenom få mer pengar till dina esport bet. Att jämföra esport odds på olika spelsajter behöver inte vara svårt eller krångligt. Här nedan hittar du flera esport betting sidor där du kan spela på esport odds på bland annat League of Legends, Hearthstone, Counter Strike Go, Dota, FIFA och Starcraft. Hämta din esport bonus och lägg ditt första esport bet redan idag!

Hur fungerar esport betting?

Att spela på esport skiljer sig inte nämnvärt från att spela på andra sporter. Likt andra oddsspel kan man till exempel spela på vilken spelare eller vilket lag som vinner en match eller en turnering. Exempel på vanligt förekommande spel är FIFA, Hearthstone, Dota, Startcraft, Counter Strike GO och League of Legends. Som ny spelare erbjuds du av flera spelsajter bonusar att använda till spel på esport odds, vilka du kan läsa mer om längre ner på denna sida. Ovan nämnda spel skiljer sig åt på flera olika sätt, bland annat avseende mål, strategier och inte minst antalet deltagande spelare. Om du inte känner till hur det spel du är intresserad av att betta på fungerar kan det vara en bra idé att först läsa mer om hur spelet fungerar och vad det går ut på. Med en bättre förståelse för detta har du större möjligheter att hitta bra spelobjekt och förstå vilka esport odds som är värda att spela på. Att vara påläst kan alltså löna sig.

Esport betting sidor och esport bonus

Det finns specialiserade spelsajter som enbart ägnar sig åt esport betting men de allra flesta spelsajterna känner du säkert igen från andra sammanhang då flera av de stora spelsajterna erbjuder sina medlemmar möjligheten att spela på esport. Du behöver inte söka runt på nätet för att hitta en spelsajt som erbjuder en generös esport bonus utan vi presenterar ett antal esport betting sidor och deras erbjudanden längre upp på denna sida. Den bonus dessa spelsajter erbjuder sina nya kunder är en så kallad insättningsbonus. Vad det innebär är att spelsajten matchar din första insättning, ofta till 100 procent. Det innebär att du får dubbelt så mycket pengar att spela för. Ju större esport bet, desto större potentiell vinst. Hämta din esport bonus nu och börja vinna idag!

Insättningskrav och omsättningskrav

För att få ta del av de bonusar som spelsajter erbjuder för esport krävs att du gör en insättning. Det är vanligtvis bara nya kunder som kan ta del av dessa bonusar och det är således din allra första insättning på spelsajten som kommer att matchas. Det finns däremot ingenting som hindrar dig från att ta del av flera bonusar genom att bli medlem på flera olika spelsajter. Vissa spelsajter erbjuder dock även återkommande kunder den här typen av insättningsbonusar. Ofta är bonusen kopplad till ett omsättningskrav, vilket innebär att bonusbeloppet måste omsättas ett visst antal gånger innan du kan ta ut din eventuella vinst. Om omsättningskravet exempelvis är fem gånger bonusbeloppet innebär det att du måste satsa bonusbeloppet fem gånger för att möta omsättningskravet. När du har uppfyllt omsättningskravet kan du när du så önskar göra ett uttag från spelkontot till ditt bankkonto. Vilka villkor som gäller framgår av respektive erbjudande så glöm inte att läsa igenom dessa.

Andra typer av bonusar

Vissa spelsajter erbjuder även en gratisbonus, även kallad registreringsbonus, utan insättningskrav. Det enda du behöver göra för att ta del av denna typ av bonus är att bli medlem på spelsajten. Bonusar utan insättningskrav är dock sällsynta och inte alls lika vanliga som bonusar med insättningskrav. Andra mer ovanliga typer av bonusar är till exempel happy hour bonus och VIP bonus. Vilka typer av bonusar för esport betting som erbjuds och vad som gäller för dessa kan du läsa dig till på respektive spelsajt. Ett urval av esport betting sidor finner du längre upp på den här sidan.