Spela på Sport

Att spela på sport och matcher genom odds eller live odds är ett sätt att göra en match ännu mer spännande! Man kan dessutom spela på så mycket olika möjliga utfall och händelser i en match, inte bara vem som står som slutlig segrare. Bland dagens spelbolag på nätet kan man bland annat spela på matcher i form av precisa resultat, vinst eller förlust, vem som gör det första målet, vem som gör det andra målet, vet som blir utvisad först eller vem som gör en assist i en viss period. Men andra ord är det nästan så att det bara är fantasin som sätter gränser när man bettar och spelar på sport och olika matcher. Att kunna spela på så många olika utfall kan också ge riktigt höga odds, mycket högre än om man bara bettar på en vinst eller en förlust. Det gör också att adrenalinkicken och spänningen från de spel man har lagt är mer konstant under en pågående match eftersom ett bett kan slå in när som helst under hela den tid som en match pågår. Högre odds ger dig också en större vinst, om du lyckas alltså! Prova att spela och betta på matcher idag inom fotboll, ishockey, basket, handboll och mycket mycket mer hos Sveriges hetaste spelbolag som du ser i tabellen nedan. Kanske är du nästa stora vinnare!

Ranka
Casino
Bonus
Betyg
Besök
1
Insatsen tillbaka som bonus upp till 500 kr
2
Få 100 % bonus upp till 1 000 kr på sport
3
Dubbla din insättning upp till 500 kr
4
Sätt in 100 kr få 500 + biobiljett
6
1000 Kr I Välkomstbonus + 400Kr Gratis Spel

Vilka sporter kan man spela på?

Det finns en uppsjö av sporter och matcher att spela på, och alla matcher har i sin tur en uppsjö av olika bet och odds man kan lägga. Hos våra rekommenderade spelbolag kan du spela på dina favoritsporter och ligor eller prova en ny lite mer udda sport att betta på. Här kan du spela på klassiska matcher inom fotboll, basket, tennis, ishockey och handboll för att nämna några, men du kan också spela på exempelvis amerikansk fotboll, baseball, formula 1, biljard, rugby, volleyboll, boxning, cricket och mycket mer. Andra kanske ännu mer udda typer av matcher som det går att spela på är exempelvis schackmästerskapen, världsturneringar i datorspel, melodifestivaler med mera.

Utbud av matcher & event

Tycker du om en lite mer udda sport så kan du fortfarande vara ganska säker på att du också kan betta på den. För att se det fullständiga utbudet av sporter och matcher som det går att spela på så behöver du bara surfa in på ett av de spelbolagen vi rekommenderar i tabellen ovan och sedan klicka på odds, sporter eller liknande där det finns fullständiga listor. För att se vilka matcher som pågår just för tillfället så kan du enklast surfa in på respektive spelbolags sida om live odds där det alltid brukar finnas en bra översikt över dagens, veckans samt just nu pågående matcher.

Odds eller Live Odds?

När man spelar på en match ("lägger bett", "oddsar")  så kan man välja att göra det på en match som inträffar längre fram i tiden. Detta brukar gå under kategorin betting eller odds. Man kan också spela på matcher och sportevenemang direkt under tiden som de pågår och då brukar man prata om live betting eller live odds.

Prova på Live Odds

Live odds är spännande eftersom de är i ständig förändring i realtid under tiden som en match pågår. Gör ett visst lag mål så kommer motståndarlagets odds direkt att öka eftersom det blir svårare för dessa att vinna den matchen. Att spela på vanliga odds och satsa på en match innan "avspark" kan dock vara skönt eftersom man kan fokusera och titta på matchen i lugn och ro utan att behöva gå in och lägga om sina spel eller att lägga nya. Både odds och live odds har alltså sin charm och man kan spela på vilket typ av betting man själv önskar. Har du tidigare bara provat vanliga odds så kan vi ändå rekommendera att åtminstone prova på att spela på live odds. Det kanske är något du tycker är extra spännande, vem vet? Om du inte redan har ett spelkonto hos något av de rekommenderade spelbolagen i tabellen längre upp på den här sidan så bör du ta del av deras välkomstbonus och prova på live betting redan idag!

Populära matcher att spela på

Det finns så klart några matcher som drar fler hungriga spelare än andra matcher. I Sverige är det ofta landskamper i ishockey och fotboll som drar storpublik, men i de stora ligorna inom exempelvis fotboll så är det en ganska jämn hög publik som spelar. Självklart är det lite fler som spelar på exempelvis Champions League i slutspelen, men det beror också på vilka lag som gått vidare. Är det storfavoriter med mycket fans i Sverige så är det också givet att det blir fler som kommer att spela och betta på dessa matcher.

Mer än bara fotboll & ishockey

Några sporter och matcher som snabbt blivit populära på senare tid för oss svenskar är bland annat MMA (Mixed Martial Arts) och UFC-matcherna där, men också exempelvis Super Bowl i USA och matcher där många svenskar spelar i NHL. Att spela på populära matcher kan vara extra roligt, speciellt om det är många vänner som bettar mot varandra. Det brukar oftast vara lite extra roligt om ens favoritlag vinner en match och du samtidigt vinner pengar, medan din kompis istället förlorar pengar samtidigt som dennes favoritlag förlorar matchen. Om du vill se vilka populära matcher det finns att spela på just nu så är det bara att surfa in på något av spelbolagen i vår tabell högst upp på sidan. Populära och aktuella matcher, ligor, sporter och event är ofta överst bland listorna med evenemang. Det är också dessa populära matcher som du tydligt kommer se i aktuella kampanjer, reklamer och banners med mera från spelbolagen.

Oddsskolan tipsar

Om du är en helt ny spelare och vill prova på att spela och betta på matcher för första gången hos ett visst spelbolag så kan vi tipsa dig om att ta del av en välkomstbonus. Alla spelbolag erbjuder nya kunder någon typ av bonus som ny spelare och du hittar Sveriges bästa välkomstbonusar högst upp på denna sidan i tabellen. Stort lycka till med dina spel, och mycket nöje med sportevenemangen och matcherna!